BEHRINGER TU300 Kromatisk Tuner Pedal

182 kr. NORMAL PRIS 301 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 11 November 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 10088

  • 7 tuning Modes herunder regelmæssig, dobbelt flad og kromatisk.
  • Perfekte for Guitarist og Bassist.
  • Præcis 7-Segment-LED-indikator og 11-punkts Stream Meter.
  • Mute/Bypass funktion for tavs Tuning.
  • Drevet via et 9V batteri eller PSU-SB 9V DC strømforsyning

BEHRINGER TU300 Kromatisk Tuner Pedal

detaljer

Den Behringer TU300 Kromatisk Tuner Pedal er et must-have stomp boks pedal for guitarist og bassist, giver dig omfattende tuning evner og praktisk drift. Byder på en 7-segment LED meter og en 11-punkts Stream meter, den Behringer TU300 garanterer utrolig præcis tuning uanset om du er på scenen eller i studiet.

Produkt Ref: 10088

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

TU300 stomp boksen tilbyder dig en hurtig og nem måde at finjustere din guitar. Det giver dig omfattende lydtilpasningskapaciteter, når du er på scene eller i studiet.

Denne tuner giver dig 7 forskellige lydtilpasningstilstande, herunder regelmæssig, flad, dobbelt flad og kromatisk tilstand. TU300 indeholder en præcis single-cifret LED display og 11-punkt Stream Meter, som sikrer præcise tuning. En cool blå LED til effekt på tænd/sluk og batteri afkrydsningsfeltet plus en førsteklasses elektronisk tænd/sluk switch til højeste signalintegritet i bypass tilstand er inkluderet. TU300 kører på en 9V batteri eller en DC strømforsyning (ikke inkluderet).

Få TU300 og være bliv tunet ind til verden!