Beviser Audio Patch Kit 10 SIS stik med 8ft Monorail kabel

779 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 15 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 66612

 • Skrue-i-Solderless System (SIS).
 • 8 fod af Monorail kabel.
 • 10 lige vinklet Jack stik.
 • Solid IGL kobber dirigent i Monorail kabel.
 • Oprette op til 5 Patch kabler af varierende størrelse

Beviser Audio Patch Kit 10 SIS stik med 8ft Monorail kabel

detaljer
Beviser Audio Patch Kit 10 SIS stikkene med 8ft Monorail kabel er et kabel-byggesæt, der tillader dig at tilpasse og design kabel ledninger til dine egne specifikationer. Gør dine egne kabler er blevet en nødvendighed for mange musikere, så de afskårne kabler til den nøjagtige længde de har brug for. Beviser Audio SIS sæt gør det nemmere end nogensinde, indarbejde SIS (skrue i Solderless) system for smertefri og ligetil brugerdefinerede kabler. 8 fod kabel følger med dette sæt, sammen med de 10 retvinklede stik giver dig mulighed for at oprette op til 5 patch kabler på enhver længde, du ønsker. Fleksibel monorail SIS kabler er lille og fleksibel, passer ind i enhver pedalpanelet eller audio setup nemt uden at optage for meget plads. Monorail kabler har professionel kvalitet komponenter sikrer optimal lydkvalitet selv ved de største længder.

Produkt Ref: 66612

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Exceptionel lydkvalitet

Lydsignalet integritet er afgørende for enhver professionel live audio rig, med hvert kabel og stykke udstyr bliver en faktor i hvor god lydkvaliteten er. En af de mest oversete men vigtige aspekter af professionel kvalitet lyd output er kablerne. Dårlig kvalitetskabler kan forårsage ekstra støj, tab af signal eller lav kvalitet lyd. Beviser Audio Patch Kit leveres komplet med 5 fødder af Monorail kabel, der er fremstillet fra premium kvalitetskomponenter resulterer i klare, skarpe lydgengivelse. Disse solderless kabler lever op til kvaliteten af dyre lodde sæt med den ekstra alsidighed i er købedygtig tilpasse kablerne når som helst.

Ligetil brugerdefinerede kabler

Beviser Audio har gjort det overordentlig lettere for brugere af kabel sæt, giver en ligetil, let at bruge kabel sæt; eliminerer behovet for lodning sæts. SIS stik indarbejde skrue i Solderless (SIS)-systemet, hvilket betyder at du kan nemt skære en ny længde af kabel og bruge de samme hoveder som før. Med dette system kan du tilpasse kabler til enhver tid, uden brug af en loddekolbe. Sættet leveres med 5 fødder kabel og 8 retvinklede stik, så du kan oprette op til 4 patch kabler i forskellige længder. Skrue-i design af dette sæt kan du nemt skifte og skifte mellem kabler og stik, så du kan tilpasse et kabel stort set når som helst. Kablerne, selv kan tåle enorme mængder af vægt uden at knække, plus de er lille og fleksibel, hvilket gør dem passer perfekt, uanset hvor de skal placeres.

Funktioner

 • Skrue-i-Solderless (SIS) systemet til let byggeri
 • 8 fod af Monorail kabel
 • 10 retvinklede jack stik
 • Oprette op til 5 patch kabler af varierende længde
 • Professionel kvalitetskomponenter
 • Solid IGL kobber dirigent i Monorail kabel
 • SIS stik designet til at have 'tråde' præcis størrelse og pitch
 • Det holdbare design af kabler betyder, at de kan modstå tunge vægt-belastninger uden at knække