Bas

Bas guitarer der spænder fra eksklusive Gear4music begynder pakker og overkommelige Squier basser, til premium instrumenter såsom Fender og Music Man.

View All Information

Mest populære basguitarer

Første 18 produkter viser

Lær mere om basguitarer

Berømte basguitarer

Som med elektriske guitarer, er en af de mest populære producenter af basguitarer Fender, som var banebrydende med bassen. Basguitaren er stærkt knyttet til rockmusik og er blevet anvendt igennem årerne af Black Sabbaths Geezer Butler, Metallicas Cliff Burton og The Whos John Entwhistle samt tusindvis af kunstnere på tværs af mange genrer.

Virkningen af træ på baslyden

Størstedelen af basguitarer er solidbody, hvilket betyder, at der er ikke plads inde i kroppen på bassen til at lade lyden blive naturligt kastet tilbage som med et akustisk instrument. De billigste solidbody basguitarer er typisk lavet af blødere træ såsom krydsfinèr eller plastik. På dyrere basmodeller anvendes de hårde træsorter som ahorn, Rosewood og mahogni .

For solidbody basguitarer giver mahogni en kompakt og woody lyd og passer godt til Country og Blues musik. Palisander giver på den anden side en mere metallisk bas lyd, der er rig og kompleks i både høje og lave registre. Ahorn har en fladere tone, som kan virke særlig godt, når man spiller bas ved høj lydstyrke.

Hollowbody basguitarer bruges også, men er hovedsagelig til dem, der nyder jazz og folkemusik, da de skaber en stille, mere akustisk bas lyd, der passer bedre til denne type musik.

Basguitar nyheder

NAMM 2017: Ibanez SRAS7 7 streng ærgrede og båndløs bas Guitar

Ukonventionel er hvad Ibanez gør bedst, SRAS7 bringer bedst af begge verdener til den moderne musiker med dets kombination båndløs og ærgrede fretboards,... Mere »

SJC og Tre Cool præsentere Mike Dirnt Custom Kit til jul

I et forsøg på samarbejde design, SJC Custom Trommes og grøn dag trommeslager Tre Cool har udviklet en custom trommesæt til at matche band mate Mike Dirnt signatur bas... Mere »

Gear4music vil strømpe Gibson 2017 vifte

At bringe et levende stænk af farve, variationer over klassiske modeller og uovertruffen tone, Gear4music er stolte af at lagerføre rækken Gibson 2017.... Mere »

Fender frigive nye Guitar Tuning App

Fender lancere deres nye app ' Fender Tune', en app, der er designet til begyndere og pro's både... Mere »

Fender annoncere signatur loppe Jazz Bass

Fender har officielt løftet låget på en ny signatur bas for The Red Hot Chili Peppers ikon.... Mere »