Akustisk Guitar

Akustiske guitarer fra førende mærker såsom Taylor, Martin og Gibson. Fra traditionelle akustiske guitarer til scene klare semi-akustike, du vil finde din perfekte guitar hos Gear4music.

View All Information

Mest populære akustiske guitarer

Første 18 produkter viser

Lær mere om akustiske guitarer

En akustisk guitar er et strenginstrument, der spilles ved at plukke strengene med fingre eller med et plekter. Vibrationer fra strengene på den akustiske guitar laver lyden, som derefter gøres højere inde i guitarens hulrum eller resonanskammer. Yderligere forstærkning er undertiden nødvendig ved forestillinger med en akustisk guitar og dette opnås sædvanligvis ved at spille instrumentet ind i en mikrofon, selvom nogle akustiske guitarer har pickupper, der kan tilsluttes til en akustisk guitarforstærker på en lignende måde, som elektriske guitarer.

Hvad er forskellene mellem typer af akustiske guitarer?

Der findes flere forskellige typer akustisk guitar, der passer til forskellige stilarter af musik. Den Klassiske guitar - sommetider omtalt som koncert- eller spansk guitar - inkluderer typisk seks nylon strenge og bruges normalt til at spille Klassisk musik. De er ofte plukkede i modsætning til slået og har en flad gribebræt-profil. De producerer en mere blød lyd end akustiske guitarer med stål strenge, som er både højere og klarere i lyden.

Akustisk Guitar nyheder

Ed Sheeran signatur ' dele ' Guitar tilgængelig for forudbestillinger

Gennem et samarbejde med Martin, Sheerans nyeste signatur model byder illustrationer fra hans seneste album '÷' og er blevet bygget til hans nøjagtige specifikationer.... Mere »

MUSIKMESSE 2017: Martin DST og DSTG og 0-18 guitarer

Skrevet som de 'billigere' alternativer fra Martin på dette års Musikmesse, disse helt nye modeller udviser en sofistikeret æstetiske og ikoniske tone.... Mere »

Tanglewood's Sundance præstation Pro serien på Gear4music

Melding tradition med moderne produktionsteknikker, Tanglewood's Sundance præstation Pro Series tilbyde spilleren unik tone med en særpræget personlighed.... Mere »

Yamaha lanceringen konkurrence om at vinde en signeret Guitar af Ricky Gervais

Yamaha kører en konkurrence til at falde sammen med udgivelsen af Ricky Gervais' nye film, David Brent-livet på landevejen... Mere »

Fender frigive nye Guitar Tuning App

Fender lancere deres nye app ' Fender Tune', en app, der er designet til begyndere og pro's både... Mere »