Akustisk Guitar

Akustiske guitarer er elsket af mange for deres renhed af udtryk og musikalske arv. Fra rock, blues og country til world, folkemusik og singer songwriter, den akustiske guitar er en stor del af moderne musik. Uanset om du leder efter en traditionel akustisk, en scene klar electro akustisk eller ukulele, banjo eller mandolin, har vi et kæmpe udvalg af instrumenter for dig at vælge imellem. View All Information

Mest populære akustiske guitarer

Lær mere om akustiske guitarer

En akustisk guitar er et strenginstrument, der spilles ved at plukke strengene med fingre eller med et plekter. Vibrationer fra strengene på den akustiske guitar laver lyden, som derefter gøres højere inde i guitarens hulrum eller resonanskammer. Yderligere forstærkning er undertiden nødvendig ved forestillinger med en akustisk guitar og dette opnås sædvanligvis ved at spille instrumentet ind i en mikrofon, selvom nogle akustiske guitarer har pickupper, der kan tilsluttes til en akustisk guitarforstærker på en lignende måde, som elektriske guitarer.

Hvad er forskellene mellem typer af akustiske guitarer?

Der findes flere forskellige typer akustisk guitar, der passer til forskellige stilarter af musik. Den Klassiske guitar - sommetider omtalt som koncert- eller spansk guitar - inkluderer typisk seks nylon strenge og bruges normalt til at spille Klassisk musik. De er ofte plukkede i modsætning til slået og har en flad gribebræt-profil. De producerer en mere blød lyd end akustiske guitarer med stål strenge, som er både højere og klarere i lyden.

Akustisk Guitar nyheder

Yamaha lanceringen konkurrence om at vinde en signeret Guitar af Ricky Gervais

Yamaha kører en konkurrence til at falde sammen med udgivelsen af Ricky Gervais' nye film, David Brent-livet på landevejen... Mere »

Fender frigive nye Guitar Tuning App

Fender lancere deres nye app ' Fender Tune', en app, der er designet til begyndere og pro's både... Mere »

Summer NAMM 2016: Nye Ibanez Artwood Vintage Thermo-alderen akustiske guitarer

Ibanez har tilføjet seks nye guitarer til deres omfattende akustisk række guitarer.... Mere »

Summer NAMM 2016: Martin Guitar udvide Junior-serien

Martin Guitar har tilføjet DRSG samt syv nye X-serien cutaways modeller med Sonitone elektronik på Summer NAMM 2016.... Mere »

Fender dykke ned i In-Ear Monitor område

Verdenskendte guitar producent tilbyder fem nye i-ear monitor modeller i deres seneste satsning.... Mere »