Vox akustiske ampere

Gear4Music.com

Vox og forstærker teknologi er to synonyme begreber. Som et af de førende navne i elektrisk guitar forstærker verden, fastsatte Vox sig til at fastsætte deres varemærke i akustisk forstærker arena med deres AGA serie af akustisk guitar forstærkere. View All Information

Vox Akustisk Guitar Forstærkere

Første 0 produkter viser

Om Vox akustisk forstærkere

Designet til perfekt projektering af de subtile resonanser af akustisk guitar, har AGA70 og AGA150 oprettet stor add-on til enhver akustisk guitarist. Med en ventil output scene for en varm, mellow finish, fortsætter AGA akustisk forstærkere VOX'S vintage karakteristika, fundet i deres ikonisk AC elektrisk guitar forstærker sortiment.

Med alle de ekstra funktioner, du forventer fra en akustisk guitar forstærker, Vox akustisk forstærkere egner sig til alle scenarier. Hos Gear4music, har vi en god forståelse af Vox sortimentet og et godt udvalg til de lave priser.

Vox Guitar Forstærker nyheder

NAMM 2017: Vox Custom serien, MV50, BC112/BC108, hovedtelefon Guitar forstærker

Med en stellar 2017 line op ved hånden Vox har endnu en gang viste sig for at være førere af innovation, giver en solid blanding af klassikere og moderne drejninger... Mere »

VOX annoncere AC, MINI5 og VT forstærkere i British Racing Green

Nogle af VOXer meget elskede favoritter er nu tilgængelige i en brand limited edition ny farve.... Mere »

Musikmesse 2016: VOX afsløre Pathfinder 10 Denim og Pathfinder Union Jack i sort

VOX Pathfinder 10 forstærker tiltræder biker verden med nye, denim-klædte udgave.... Mere »