Gear4music guitarforstærkere

Gear4Music.com

Elektrisk Guitar Forstærkere bærende Gear4music mærke, tilbyder vi prisbillig kvalitet. Grundlagt i 2003, Gear4music.com har fået værdifuld indsigt i hvilke behov musikere har. Som følge heraf har vi guitar forstærkere der passer til alle niveauer af spil. 15W og 35 Watt Combo Forstærkere, er ideelle til begyndere og dem, der søger for at føje Volume til deres musik. Gear4music guitar forstærkere giver dig pro-quality tone til utrolige priser. View All Information

Elektrisk Guitar forstærkere fra Gear4music

Første 5 produkter viser

Elektrisk Guitar Forstærker Pakker fra Gear4music

Første 3 produkter viser

Hvad er Guitar Forstærkere?

Guitar forstærkere er enheder guitaristerne tilsluttes elektriske, Elektrisk/Akustisk eller bas guitarer, der konverterer deres signaler til lyd, som derefter er fremstillet gennem en højttaler. De er væsentlige elementer til elektriske guitarister og bassists og en række forskellige modeller er tilgængelige til at imødekomme musikere behov.

Der findes to hovedtyper af guitar amp: combo forstærkere - som indeholder den forstærker og højttalere i et enkelt kabinet- og enkeltstående hoved enheder, der kræver højttalere kan forbindes separat. Formålet med forstærker bestemmer hvilken type guitarist bør se bruge, samt størrelse og mængden strøm kræves. Elev søger forstærkere blot så de kan lære guitar normalt gå til øvelse Forstærkere, som har tendens til at være relativt små og lav-styret og falder ind under kombinationsboksen Kategori. De ønsker at spille levende eller oprette en bestemt type af lyd, dog kan finde hoved enheder og adskille kabinetter bedre passer til deres behov.

Guitar Forstærker nyheder

Korn's Brian Welch giver Downlow på Orange's Rockerverb

Citere Rockerverb MKIII 50W som integreret del af bandene definitive guitarlyd, Welch forklarer i detaljer, hvor vigtig Orange ampere er til Korn's tone.... Mere »

Stone Deaf FX indføre deres nye sortiment af forstærkere

Tilgængelig for køb nu på Gear4music, Stone Deaf's helt nye serie af forstærkere give den modern player en række tonale muligheder og størrelser til at udforske!... Mere »

NAMM 2017: Line 6 Release Variax Shuriken og Spider V 240HC

Line 6's første nogensinde kunstner designet guitar, Shuriken personificerer den aggressive og tekniske spille stilarter af metal entusiaster over hele verden.... Mere »