Gear4music guitarforstærkere

Gear4Music.com

Elektrisk Guitar Forstærkere bærende Gear4music mærke, tilbyder vi prisbillig kvalitet. Grundlagt i 2003, Gear4music.com har fået værdifuld indsigt i hvilke behov musikere har. Som følge heraf har vi guitar forstærkere der passer til alle niveauer af spil. 15W og 35 Watt Combo Forstærkere, er ideelle til begyndere og dem, der søger for at føje Volume til deres musik. Gear4music guitar forstærkere giver dig pro-quality tone til utrolige priser. View All Information

Elektrisk Guitar forstærkere fra Gear4music

Første 6 produkter viser

Elektrisk Guitar Forstærker Pakker fra Gear4music

Første 3 produkter viser

Hvad er Guitar Forstærkere?

Guitar forstærkere er enheder guitaristerne tilsluttes elektriske, Elektrisk/Akustisk eller bas guitarer, der konverterer deres signaler til lyd, som derefter er fremstillet gennem en højttaler. De er væsentlige elementer til elektriske guitarister og bassists og en række forskellige modeller er tilgængelige til at imødekomme musikere behov.

Der findes to hovedtyper af guitar amp: combo forstærkere - som indeholder den forstærker og højttalere i et enkelt kabinet- og enkeltstående hoved enheder, der kræver højttalere kan forbindes separat. Formålet med forstærker bestemmer hvilken type guitarist bør se bruge, samt størrelse og mængden strøm kræves. Elev søger forstærkere blot så de kan lære guitar normalt gå til øvelse Forstærkere, som har tendens til at være relativt små og lav-styret og falder ind under kombinationsboksen Kategori. De ønsker at spille levende eller oprette en bestemt type af lyd, dog kan finde hoved enheder og adskille kabinetter bedre passer til deres behov.

Guitar Forstærker nyheder

Vox annoncerer Ltd Ed. 60 års jubilæum Hand Wired forstærkere

I anledning af deres rige historie lancerer VOX AC30HW60 og AC15HW60. Designet til at efterligne klassikerne, VOX tilføje impulser til at sige 'gamle er guld'... Mere »

Fremtid omdefineres: Roland Blues Cube britiske EL84, BOSS MS-3

Nyeste fra Roland's fremtid omdefineres, Blues Cube britiske EL84 modificeret og MS-3 Multi effekter Switcher sæt guitar Fællesskabet ild i forventning... Mere »

Nye Fender Mustang første nogensinde Wi-Fi kompatible forstærker

Udnytte wireless teknologi til at hjælpe spilleren opnå problemfri afspilning, nye Mustang serien er det første skridt ind i en fager ny verden af forstærkere.... Mere »