Yamaha

Gear4Music.com

Yamaha blev etableret i slutningen af 1800-tallet, og er en af de største navne i den musikalske verden i dag. Selv om begynder med Klassiske og akustiske instrumenter, Yamaha har også vundet stor respekt i guitar, bas, PA og live lyd verden, såvel som andre musikinstrument områder. View All Information

Yamaha Topsælgere

Første 14 produkter viser

Om Yamaha

Yamahas rødder kan spores tilbage til 1887, når Torakusu Yamaha blev bedt om at reparere en lokale skoler reed orgel. Beslutter at bygge én selv, blev Yamaha forklaringen født. I dag gennem konstant innovation og teknologiske lederskab vokset Yamaha til at være verdens største og mest succesrige beslutningstagere af musikinstrumenter kvalitet.

Yamaha klaverer, messing og træblæsere instrumenter er spillet af mange af de verdener øverste koncert kunstnere og deres musik produktionsudstyr kan findes i mange af verdens top recording studios. Siden at indføre deres keyboard område i 1980erne, keyboard er blevet en af de bedst sælgende musikinstrumenter i historie og keyboards i dag ligesom PSR serien fortsætte denne tendens.

Flytte til elektronisk perkussion markedet, blevet Yamaha's DTXplorer sæt meget populær med vores kunder tilbyder høj kvalitet lyde i en enkel, kompakt design. Med et stort udvalg af Yamaha produkter på lager er vi sikker på, du vil finde produktet højre for dig.

Yamaha nyheder

Gear4music besidder en af sidste Yamaha Xeno YTR trompeter

Den Yamaha Xeno YTR-8335RS 25-årsdagen Model trompet i øjeblikket fortsat er en af de sidste modeller, der er i øjeblikket tilgængelig for køb i Europa.... Mere »

NAMM 2017: Yamaha annoncere nye Rydeen tromme serie

At bringe torden på dette års NAMM er Yamaha's nye Rydén serien. En nybegynder niveau sæt bygget til at holde, kan du forvente premium kvalitet på en knivspids af prisen.... Mere »

Yamaha annoncere uddannelsesmæssige App samarbejde med Flowkey

Ideel til de spillere, der trives i en intuitiv uddannelse miljø, Flowkey sætter dig ansvaret for din læring tilbyder et stort udvalg af indsigtsfulde værktøjer.... Mere »