Yamaha musikinstrumenter

Gear4Music.com

Yamaha blev etableret i slutningen af 1800-tallet, og er en af de største navne i den musikalske verden i dag. Selvom de begyndte med klassiske og akustiske instrumenter, Yamaha har også vundet stor respekt i verdener af guitar, bas og synths, samt andre musikinstrument områder. View All Information

Yamaha Topsælgere

Første 14 produkter viser

Om Yamaha musikinstrumenter

Yamaha's rødder kan spores tilbage til 1887, når Torakusu Yamaha blev bedt om at reparere en lokal skole reed orgel. Beslutter at bygge en selv, den Yamaha legenden blev født. I dag gennem konstant innovation og teknologisk lederskab, Yamaha vokset til at være verdens største og mest succesfulde skaberne af kvalitet musikinstrumenter.

Yamaha klaverer, messing og træblæser instrumenter spilles af mange af verdens top koncert kunstnere og Yamaha Pro Audio udstyr kan findes i mange af verdens top lydstudier. Siden at indføre deres keyboard sortiment i 1980 's, keyboardet er blevet en af de bedst sælgende musikinstrumenter i historie og keyboarder i dag ligesom PSR-serien fortsætte denne tendens.

Bevæger sig i til elektronisk slagtøj marked, Yamaha's DTXplorer sæt er blevet meget populær hos vores kunder, tilbyder høj kvalitet lyde i en simpel, kompakt design. Med sådan et stort udvalg af Yamaha musikinstrumenter på lager vi er sikker på du vil finde varen rigtige for dig.

Yamaha nyheder

Yamaha's turné Custom Sæt gøre tilbagevenden på 2017 Summer NAMM

At gøre en længe ventede tilbagevenden, Yamaha's hæderkronede Tour Custom sæts er skrevet for at tage højde for den arbejdende trommeslager har behov for en robust og pålidelig arbejdshest.... Mere »

Yamaha afsløre MX88 Synthesizer i optakten til Superbooth

Udnytte innovative funktioner designet til at supplere det moderne klaver spiller, Yamaha's MX88 Synth tilbyder en re agtede design og fejlfri funktionalitet.... Mere »

Yamaha YSV-104 første Silent Violin til funktionen SRT Power System

Yamaha's nyeste post i en verden af lydløs violiner udnytter en stat-i-den - art SRT Power System til at forbedre og optimere din tone i en øvelse miljø... Mere »