Yamaha

Gear4Music.com

Yamaha blev etableret i slutningen af 1800-tallet, og er en af de største navne i den musikalske verden i dag. Selv om begynder med Klassiske og akustiske instrumenter, Yamaha har også vundet stor respekt i guitar, bas, PA og live lyd verden, såvel som andre musikinstrument områder. View All Information

Yamaha Topsælgere

Første 18 produkter viser

Om Yamaha

Yamahas rødder kan spores tilbage til 1887, når Torakusu Yamaha blev bedt om at reparere en lokale skoler reed orgel. Beslutter at bygge én selv, blev Yamaha forklaringen født. I dag gennem konstant innovation og teknologiske lederskab vokset Yamaha til at være verdens største og mest succesrige beslutningstagere af musikinstrumenter kvalitet.

Yamaha klaverer, messing og træblæsere instrumenter er spillet af mange af de verdener øverste koncert kunstnere og deres musik produktionsudstyr kan findes i mange af verdens top recording studios. Siden at indføre deres keyboard område i 1980erne, keyboard er blevet en af de bedst sælgende musikinstrumenter i historie og keyboards i dag ligesom PSR serien fortsætte denne tendens.

Flytte til elektronisk perkussion markedet, blevet Yamaha's DTXplorer sæt meget populær med vores kunder tilbyder høj kvalitet lyde i en enkel, kompakt design. Med et stort udvalg af Yamaha produkter på lager er vi sikker på, du vil finde produktet højre for dig.

Yamaha nyheder

Gratis Yamaha Montage arrangement på Gear4music

Har mulighed for at prøvekøre den nye Yamaha Montage synth og være en chance til at vinde en reface på Yamaha Montage begivenhed på Gear4music på 28.4.16.... Mere »

Musikmesse 2016: Nye Yamaha Portatone keyboard afsløret

Yamaha afsløre to ny Portatone Digital keyboard modeller.... Mere »

Musikmesse 2016: Yamaha lancere tre nye DTX elektroniske trommesæt

Vi introducerer den nye DTX720K, drum DTX760K og DTX920K electronic sæts fra Yamaha.... Mere »