Studie Monitors

Studio Monitors fra producenter som Adam, Genelec, Mackie, M-Audio, Alesis og Quested fra Gear4music studio sortiment. Vi leverer et stort udvalg af Studie Monitors herunder Nearfield, Farfield og subwoofere. View All Information

Studie Monitors Topsælgere

Om Studio monitors

Studio Monitor højttalere er afgørende, når du blander lyd til en professionel standard. De giver en flad respons og er udviklet til at sende en neutral lyd, så brugeren kan blande præcist og tro mod det optagede materiale.

Subwoofere er højttaler kabinetter, der er dedikeret til gengivelse af lave frekvenser. De er undertiden brugt med nearfield højttalere til at kompensere for de begrænsninger, der undertiden findes på mindre modeller af studio monitorer.

Active og Passive er de to hovedtyper af højttalere Active højttalere har interne forstærkere gør dem mere transportabel end passive højttalere. Passive højttalere har brug for en ekstern forstærker til at drive højttalerne og er velegnet til permanente installationer. Mange mennesker foretrækker den kontrol, som passive højttalere giver og evnen til at mikse og matche disse højttalere med forskellige ampere.

Studio Monitor nyheder

JBL LSR6325P Bi-forstærket Studio Monitor reduktioner

En fremragende audio løsning til den moderne dag producent blanding processer, JBL LSR6325P Studie Monitors er i øjeblikket tilgængelige med en enorm reduktion... Mere »

Alesis afsløre M1 Active MKIII overvåge og ophøje 4 højttalere

En ny generation i lydgengivelse, MKIII og ophøje 4 udnytte Alesis» æret fremstilling kvalitet/design til at bringe lyd kvalitet som aldrig før.... Mere »

NAMM 2017: JBL lancere 705P, 708 P Studio monitore

Professionel kvalitet audio monitore er smagen af år på dette års NAMMJ. Perfekt kan tilpasses til enhver akustisk miljø, JBL 705P / 708P er en tusindkunstner.... Mere »