Studie Monitors

Studio Monitors fra producenter som Adam, Genelec, Mackie, M-Audio, Alesis og Quested fra Gear4music studio sortiment. Vi leverer et stort udvalg af Studie Monitors herunder Nearfield, Farfield og subwoofere. View All Information

Studie Monitors Topsælgere

Første 18 produkter viser

Om Studio monitors

Studio Monitor højttalere er afgørende, når du blander lyd til en professionel standard. De giver en flad respons og er udviklet til at sende en neutral lyd, så brugeren kan blande præcist og tro mod det optagede materiale.

Subwoofere er højttaler kabinetter, der er dedikeret til gengivelse af lave frekvenser. De er undertiden brugt med nearfield højttalere til at kompensere for de begrænsninger, der undertiden findes på mindre modeller af studio monitorer.

Active og Passive er de to hovedtyper af højttalere. Active højttalere har interne forstærkere gør dem mere transportabel end passive højttalere. Passive højttalere har brug for en ekstern forstærker til at drive højttalerne og er velegnet til permanente installationer. Mange mennesker foretrækker den kontrol, som passive højttalere giver og evnen til at mikse og matche disse højttalere med forskellige ampere.

Studio Monitor nyheder

Musikmesse 2016: Genelec afslører nye SAM monitor

Vi introducerer to nye tilføjelser til Smart Active overvåge rækkevidde, 8340 og 8350 fra Genelec.... Mere »

Musikmesse 2016: Dynaudio Pro afsløre LYD serie Studie Monitors

Dynaudio Pro har officielt frigivet LYD-5, LYD-7 og LYD-8 studio monitorer.... Mere »

NAMM 2016: Alesis annoncere nye ophøje Studie Monitors

Alesis afsløre de ophøje 4 og 5S højttalere, der leverer dyb bas og ultra-glat højfrekvente svar.... Mere »