Studie Monitors

Studio Monitors fra producenter som Adam, Genelec, Mackie, M-Audio, Alesis og Quested fra Gear4music studio sortiment. Vi leverer et stort udvalg af Studie Monitors herunder Nearfield, Farfield og subwoofere. View All Information

Studie Monitors Topsælgere

Første 18 produkter viser

Om Studio monitors

Studio Monitor højttalere er afgørende, når du blander lyd til en professionel standard. De giver en flad respons og er udviklet til at sende en neutral lyd, så brugeren kan blande præcist og tro mod det optagede materiale.

Subwoofere er højttaler kabinetter, der er dedikeret til gengivelse af lave frekvenser. De er undertiden brugt med nearfield højttalere til at kompensere for de begrænsninger, der undertiden findes på mindre modeller af studio monitorer.

Active og Passive er de to hovedtyper af højttalere. Active højttalere har interne forstærkere gør dem mere transportabel end passive højttalere. Passive højttalere har brug for en ekstern forstærker til at drive højttalerne og er velegnet til permanente installationer. Mange mennesker foretrækker den kontrol, som passive højttalere giver og evnen til at mikse og matche disse højttalere med forskellige ampere.

Studio Monitor nyheder

ADAM Audio Team op med Native Instruments at tilbyde brugerne gratis Plugins

Med to plug-ins op til 199 euro, kan brugere, der køber en A77X mellem 24/10/2016-31/01/2017 opleve enestående lydkvalitet på en brøkdel af prisen.... Mere »

ADAM Audio tilbyde 10% rabat forfremmelse til studerende

For dem, der ønsker at købe et par af ADAM Audio studio monitorer og spar penge, ikke lede længere! ADAM Audio har netop lanceret deres studerende Cashback Program.... Mere »

KRK lancere nye V-serien vifte

Med en nyligt renoverede look og design, KRK levere varen igen... Mere »