Musiksoftware

Musik-Software er mere fremtrædende inden for musik verden end nogensinde. Sammen med en stærk computer kan hele numre blive professionelt produceret med lethed. Computere er seriøse værktøj i processen når der skal laves musik. Hos Gear4music anerkender vi styrken og betydningen audio software inden for moderne musik - efterhånden som popularitet og tilgængelighed vokser, ligeså gør dens potentiale. Det er derfor vi altid er glade for at sælge og have de mest innovative musik software-programmer til rådighed.

View All Information

Mest populære musik-Software

Om musiksoftware

DAW software, eller sekvenseringssoftware, som det også kaldes, er normalt kernen i ethvert moderne studie. Programmer såsom Cubase, Ableton Live, Sonar og FL Studio kan give alt hvad du behøver til at begynde at optage og producere musik.

Yderligere Virtual Instrument Plug-ins eller VSTi'er vil forbedre din palet og tillade dig at finde den perfekte lyd. En VSTi såsom Toontrack EZ Trommer giver mulighed for at skrive og redigere realistisk lydende trommespor til dine kompositioner.

Effekt Plug-ins kan hjælpe til at tilføje det proffesionelle element til din lyd, uanset om det er en kreativ virkning eller en hjælpeprogramsvirkning. Antares AutoTune EFX er en stor plug-in til vocal pitch-korrektion og til produktion af den populære "autotune" lyd.

Mange producenter er afhængige af deres lydarsenal. Sample biblioteker tilbyder et fuldt spektrum af autentiske lyde til dine numre og kan ofte bringe en gnist af kreativitet til dine optagelser. Et sample bibliotek såsom East West QLSO Platinum komplet giver dig adgang til et helt orkester, inden for din DAW.

Musik Software nyheder

Native Instrument krank op den uhyggelige med 'Spænding'

Designet til at ledsage din rædsel scores og incite uoverskuelige frygt i publikums hjerter, spændingen lover neglebidende spænding og hjerte-wrenching horror... Mere »

iZotope lancere deres største nogensinde opdatering til RX6 Software

Behovet for at sortere ud din audio uoverensstemmelser? iZotope lancere en opdatering på tværs af tre af deres stykker audio redigeringssoftware: elementer, regelmæssig og avanceret.... Mere »

Cubase 9 kunstner med en UR12 eller UR22 på Gear4music nu

Fra i dag kan du nu købe Steinberg's Cubase 9 kunstner med en UR12 eller UR22 for mindre end prisen for Cubase 9 kunstner standalone produktion suite... Mere »