Korg synthesizere

Gear4Music.com

Korg synthesizere har ry for unikke, fede lyde - nogensinde siden udgivelsen af MS-10 og MS-20 , Korgs navn har været en af dominerende dem i elektronisk musik. Oprindelse som en venture mellem en natklub ejeren og en harmonika, blev Korg grundlagt i 1962 i Tokyo, Japan. View All Information

Korg Synths & moduler

Første 56 produkter viser

Om Korg Synths & moduler

Korg er også kendt for deres blanding af pro-quality lyde og nem at bruge Interfaces. MicroKorg og MicroKorg XL er fremragende eksempler af dette – brugt af bands, musikere og hobbyentusiaster i hele verden, de giver realistisk vintage toner i diminutivformer pakker.

En anden populær produktlinje er Electribe synth / sampler område, en af de førende sequencer baseret synth og tromme maskiner i verden.

Workstations feature stærkt i Korg området - M50 og M3 arbejdspladserne og den berygtede Raslide synthesizer – alle tilgængelige på Gear4music.com.

Som en leder i elektroniske musikinstrumenter, har Korg fuldstændigt omdefineret verden af interaktive keyboard instrumenter.

Korg nyheder

Korg annoncere at æret Synth 'Wavestation' er nu tilgængelig til iOS-enheder

Lige fra 90 ' erne, har den legendariske synth fået en moderne makeover at gøre det mere alsidigt end nogensinde... Mere »

Supercharge din kreativitet med Korg

Dem, der køber en KRONOS, KROME, KROSS, Minilogue, Electribe, Electribe S, KingKORG eller Pa4x, wil blive elligible at modtage en gratis Korg USB/SD-kort, der kan tage dit spil til det næste niveau... Mere »

Korg annoncere udvidelse ved de seneste Korg ARP Odyssey Duophonic Analog Synthesizer fremme

Korg's seneste forfremmelse, hvor den debitor, der køber en Korg ARP Odyssey Duophonic Analog Synthesizer er berettiget til en gratis SQ 2 x 8 Analog Step Sequencer, er nu blevet forlænget indtil 31 December.... Mere »