Korg synthesizere

Gear4Music.com

Korg synthesizere har ry for unikke, fede lyde - nogensinde siden udgivelsen af MS-10 og MS-20 , Korgs navn har været en af dominerende dem i elektronisk musik. Oprindelse som en venture mellem en natklub ejeren og en harmonika, blev Korg grundlagt i 1962 i Tokyo, Japan. View All Information

Korg Synths & moduler

Første 51 produkter viser

Om Korg Synths & moduler

Korg er også kendt for deres blanding af pro-quality lyde og nem at bruge Interfaces. MicroKorg og MicroKorg XL er fremragende eksempler af dette – brugt af bands, musikere og hobbyentusiaster i hele verden, de giver realistisk vintage toner i diminutivformer pakker.

En anden populær produktlinje er Electribe synth / sampler område, en af de førende sequencer baseret synth og tromme maskiner i verden.

Workstations feature stærkt i Korg området - M50 og M3 arbejdspladserne og den berygtede Raslide synthesizer – alle tilgængelige på Gear4music.com.

Som en leder i elektroniske musikinstrumenter, har Korg fuldstændigt omdefineret verden af interaktive keyboard instrumenter.

Korg nyheder

Korg Kronos HD-1 High Definition lyd motor

HD-1 - flagskib PCM, sampling og bølge sekventering lyd motor på Korg Kronos.... Mere »

Korg Kronos CX-3 orgel lyd motor

Den tredje rate af Kronos lyd motorer tager et nærmere kig på CX-3 elorgel orgel.... Mere »

Korg Kronos - EP-1 lyd motor

Vi tage et nærmere kig på EP-1 klaver lyd i vores anden rate af de toner, der gør Korg Kronos skiller sig ud for alle de rigtige grunde.... Mere »