Korg Electribe ESX2-RD Sampler musik produktions station

 • Video 1
 • Video 2
2.882 kr. NORMAL PRIS 4.183 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Bemærk venligst: Vi har denne var i vores York Showroom og det er muligt at købe det. Hvis du er interesseret i at købe denne ex-display vare så ring venligst vores salg & rådgivnings team på 0843 515 0600.

Anslået levering til dig: 26 Januar 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 26 Januar 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 187 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Touch skala funktion der lader dig optræde uden en forkert tone
 • Hybrid synth maskine der giver ultimativ lyd frihed
 • Avanceret sampling for at resample gamle samples
 • System version 2 indeholder ny mønster kæde og fortryde funktion
 • Inkluderer Ableton Live Lite til at redigere og finjustere dine ideer

Korg Electribe ESX2-RD Sampler musik produktions station

detaljer
Denne Korg Electribe ESX2-RD sampler musik produktions station tilbyder en utrolig sampler der er enkel og nem at bruge og perfekt til begyndere. Ideel til livekoncerter og musikproduktion. Electribe kommer med udviklet trin sequencer, udløser pads og touch puder, en hybrid synth motor og avancerede sample funktioner. Denne røde ESX2 kommer med et opdateret system, en række live præstation funktioner og Ableton live lite så du kan begynde at oprette din musik med det samme.

Produkt Ref: 77589

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

System Version 2

Med et nyt farveskema til at give det et fantastisk look, er Electribe givet en usorterede system, der tilføjer understøttelse for et mønster kæde funktion og Fortryd-funktion, giver et stort aktiv for live-optrædener. Sammen med en systemopdatering, Korg har også leveret over 200 nye bonus mønstre, der arbejder med et stort udvalg af musikalske stilarter.

Trin Sequencer

Enheden har 16 pads placeret på forsiden af enheden, som lader dig oprette mønstre intuitivt mens faktisk høre og se lyde. Brug den pads som et keyboard til at optage sætninger i realtime og udføre trin optagelse ved at indtaste banen og rytmiske værdi én note ad gangen. De mønstre, du opretter kan bruges i alternative former, som du udfører ved at drage fordel af funktionen "trin jump" arvet fra den volca serien, eller ved at ændre den "sidste trin" til at variere længden af hver del. Der er også en "motion sekvens" funktion, der lader dig optage drejeknap og knap operationer og bruge dem i det mønster, du opretter. Enten trommer eller synths kan nu knyttes til hver af 16 pads. For eksempel kunne du oprette komplekse rytmer ved at tildele alle de 16 dele trommer.

Intuitiv Beat-gøre

Funktionen "touch skala" lader nogen udføre uden forkerte noter, bare ved at flytte en finger på tværs af røre pad. Triggersn pads gør det nemt for alle at oprette sætninger intuitivt og kan også brugt til tromme input. Indstillinger tillader dig at skifte hastighed/sluk.

Den interne hukommelse kan du gemme 250 mønstre, herunder forudindstillede mønstre, som er perfekt til dagens dans musikscene. Der er også støtte til polyfoniske afspilning, der er uundværlig for typer, der inkluderer komplekse akkord progressioner, såsom House musik.

Hybrid Synth motor

Ud over en sampler lyd motor, der lader dig bruge din egen unikke og originale prøver, der er også flere typer af analog modellering lyd motorer, der er fantastisk til at skabe synth basser og pad lyde. Der kan være op til 999 alt preset og bruger prøver og højst 270 sekund på prøvetidspunktet (beregnet som mono) kan brugt. Enheden leveres med talrige tromme, rytme/sætning loops, og ramte prøver (samarbejder med Sample Magic, Loopmasters, Prime Loops) inkluderet.

Avanceret brug af prøver

Funktionen "Tid Slice" registrerer angreb i sætningen og skiver det korrekt, så du kan spille sætningen i det ønskede tempo uden væsentligt påvirker lyden. Lyde på en skiveskåret del kan også anvendes separat ved at tildele dem til trin eller dele. Du kan endda anvende en effekt på en prøve og så omstrukturere det mens du bruger knapperne til at variere pitch eller graduering.

Virkninger og Groove

Den Korg Electribe Sampler udgør effekter såsom kompression og overdrive for hver del, der giver dig kompromisløs control over nuancerne i individuelle lyde, der afviger subtilt mellem genrer. Funktionen groove kan angives for hver del, så du kan anvende en rille på din sætning ved blot at vælge en skabelon.

Live-optræden

Master virkningerne af den Korg Electribe Sampler kan styres fra røre pad, og de inkluderer ikke kun fysisk-type effekter, at forme den samlede akustik, men de inkluderer også effekter, der anvender aggressivt musikalske transformationer som "Vinyl bryde" effekten arvet fra Kaoss pad serie, og den nyudviklede "Seq Reverse" og "Ulige Stepper" at ændre afspilningsrækkefølgen af sequencer. Disse er yderst effektive til live-optræden. Indsæt effekter konfigurerbare individuelle dele, åbner endnu mere komplekse lyd-design muligheder.

Ableton Live Live

KORG har samarbejdet med Ableton at tilbyde en ny musik produktion workflow, der kombinerer bedst af hardware og software. Electribe Sampler internt kan gemme og eksportere mønstre i Ableton Live Live format. Individuelle mønstre og dele gemmes som scener og clips i en Ableton Live Live sæt. Bruge Lives kraftige Session og Arrangement arbejdsprocesser til at redigere og forfine dine ideer, udføre eller optage nye dele, arrangere dine ideer og bland din sang. KORG Electribe sampler indeholder Live Lite.

Funktioner

 • Udstyret med den nyeste System Version 2, som også kan downloades fra her
 • Electribe Sampler med KORGS nyeste teknologi
 • En udviklet Step Sequencer
 • Intuitiv Beat gør med udløser Pads og røre Pad
 • En Hybrid Synth motor med sampling og modellering
 • Avanceret brug af prøver med tid skive og gensampling funktioner
 • Endnu dybere kreative potentiale: Effekter og Groove skabeloner
 • Nye funktioner til Live-optræden: Master effekter, mønster sæt, synkronisere ind/ud
 • En ny arbejdsgang: Samkøring med Ableton Live Live
 • Over 200 Bonus Presets, som kan downloades her

Specifikationer

Lydsystem

 • Maksimale polyfoni: 24 stemmer
 • Antal dele: 16
 • Samplingfrekvens: 48 kHz
 • Antallet af lydeksempler: Op til 999 (inkluderer bruger)
 • Antallet af filtertyper: 3
 • Antallet af graduering typer: 72
 • Skala typer: 35
 • Gate Arpeggiator typer: 50
 • AD/DA konvertering: 24 Bit

Sampler

 • Bruger prøver: Op til 499
 • Hukommelse: Aprox. 270 sekunder maksimalt

Effekt

 • Indsæt effekter: 38 typer
 • Master effekter: 32 typer

Stik

 • Lyd:
  • L/Mono Output (Standard telefonstik)
  • R Output (Standard telefonstik)
  • Hovedtelefoner (Stereo Mini Jack)
  • Line indgang (Stereo Mini Jack)
 • MIDI: I, ud (brug en inkluderet MIDI adapterkabel)
 • USB: Type Micro B
 • Sync: I, ud (Stereo Mini Jack)

Ekstern lagerenhed

 • SD-kort (512MB - 2GB) SDHC-kort (op til 32 GB)

Magt

 • Strømforsyning: AC-adapter eller AA batteri x 6, (Alkaline batteri eller nikkel Metal hydrid batteri)
 • Batterilevetid: Ca. 5 timer, (Power Saving:, med nikkel-Metal hydrid batteri)
 • Nuværende forbrug: Mindre end 500 mA

Chassis

 • Zink Die Cast

Dimensioner

 • W x D x H: 13.35"(339mm) x 7.44" (189mm) x 1,77"(45 mm)

Vægt

 • 1,6 kg/3,53 lbs

Driftstemperatur

 • 0-40 C (ikke-kondenserende)

Tilbehør

 • AC adapter (KA-350)
 • Adapterkabel til MIDI x 2
 • Ableton Live Live 9 ordret (licens kort inkluderet)
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.