Klaverer & Keyboards

Digitale klaverer og keyboards har stor indflydelse på et umådelig bredt udvalg af musik, fra Klassisk til rock og elektronisk.

View All Information

Mest populære digitale klaverer og keyboards

Første 24 produkter viser

Lær mere om klaverer & keyboards

Fordi digitale klaverer og keyboard er afhængig af sampling kan de producere en række af andre instrumentlyde. For eksempel kan musikere vælge mellem instrumenter som fløjter, cembaloer, strenge og slagtøj, som gør et digitalt klaver eller keyboard meget anvendelig.

Et digitalt klaver tilbyder en vægtet tangent som efterligner følelsen af et akustisk instrument. På Yamaha YDP140 Digital Klaver er tangenterne til de lavere toner tungere, mens de højere er lettere.

Fordelene ved et digitalklaver

Der er en række fordele ved at spille et digital klaver eller keyboard i modsætning til et akustisk klaver. Eksempelvis kan de have indbyggede rytme kapaciteter til at ledsage pianisten. Desuden er digitalklaveret uden strenge, så de aldrig skal stemmes hvilke sparer deres ejere tid og penge.

Et digitalklaver eller keyboard giver også deres brugere fordelen ved Musical Instrument Digital Interface (MIDI) hvilket betyder, at de kan kommunikere, kontrollere og synkronisere med andre elektroniske musikinstrumenter, computere og udstyr. Et eksempel på et keyboard med denne kapacitet er M-Audio ProKeys Sono 88 Key.

Et digitaltklaver kan være forholdsvis transportabelt, da det er mindre og lettere end det traditionelle alternativ og kan ofte delvist demonteres med henblik på transport. Brugere kan også spille tavs ved at tilslutte hovedtelefoner til instrumenterne.

Digitalklaver & keyboard nyheder

Moog indføre Model 15 App

Moog har afsløret deres første nogensinde modulære synth app til iOS-enheder.... Mere »

Akai release VIP 2.0

Revolutionerende opdatering til Akai Advance keyboarder.... Mere »

Moog vil dine lyde For globale Synthesizer projekt

Moog og lyd-art designer Yuri Suzuki hverve i din hjælp til at skabe en unik global synthesizer projekt for audio repræsentationer af kulturer over hele planeten.... Mere »

Novation indlede Control XL åbner op til andre alliker

Populære controller nu kompatibel med Cubase, Logic og Pro Tools.... Mere »

Nord annoncerede Electro 5 OS opdatering

Nord har annoncere opdateringer Electro 5 med rettelser og en ny funktion gør det muligt for brug af en ekstern expression pedal til at styre paramters i split-mode.... Mere »

Gratis Yamaha Montage arrangement på Gear4music

Har mulighed for at prøvekøre den nye Yamaha Montage synth og være en chance til at vinde en reface på Yamaha Montage begivenhed på Gear4music på 28.4.16.... Mere »