Klaverer & Keyboards

Digitale klaverer og keyboards har stor indflydelse på et umådelig bredt udvalg af musik, fra Klassisk til rock og elektronisk.

View All Information

Mest populære digitale klaverer og keyboards

Første 24 produkter viser

Lær mere om klaverer & keyboards

Fordi digitale klaverer og keyboard er afhængig af sampling kan de producere en række af andre instrumentlyde. For eksempel kan musikere vælge mellem instrumenter som fløjter, cembaloer, strenge og slagtøj, som gør et digitalt klaver eller keyboard meget anvendelig.

Et digitalt klaver tilbyder en vægtet tangent som efterligner følelsen af et akustisk instrument. På Yamaha YDP140 Digital Klaver er tangenterne til de lavere toner tungere, mens de højere er lettere.

Fordelene ved et digitalklaver

Der er en række fordele ved at spille et digital klaver eller keyboard i modsætning til et akustisk klaver. Eksempelvis kan de have indbyggede rytme kapaciteter til at ledsage pianisten. Desuden er digitalklaveret uden strenge, så de aldrig skal stemmes hvilke sparer deres ejere tid og penge.

Et digitalklaver eller keyboard giver også deres brugere fordelen ved Musical Instrument Digital Interface (MIDI) hvilket betyder, at de kan kommunikere, kontrollere og synkronisere med andre elektroniske musikinstrumenter, computere og udstyr. Et eksempel på et keyboard med denne kapacitet er M-Audio ProKeys Sono 88 Key.

Et digitaltklaver kan være forholdsvis transportabelt, da det er mindre og lettere end det traditionelle alternativ og kan ofte delvist demonteres med henblik på transport. Brugere kan også spille tavs ved at tilslutte hovedtelefoner til instrumenterne.

Digitalklaver & keyboard nyheder

Korg Kronos HD-1 High Definition lyd motor

HD-1 - flagskib PCM, sampling og bølge sekventering lyd motor på Korg Kronos.... Mere »

Korg Kronos CX-3 orgel lyd motor

Den tredje rate af Kronos lyd motorer tager et nærmere kig på CX-3 elorgel orgel.... Mere »

Limited Edition røde Arturia MicroBrute og MiniBrute Synths afsløret

Arturia har løftet låget på to nye limited edition synthesizere... Mere »

Moog afslører Prototype af Minimoog Model D Synth

Moog tager dig med på en tur down memory lane ved at genskabe en kult klassiske synthesizer!... Mere »

Korg Kronos - EP-1 lyd motor

Vi tage et nærmere kig på EP-1 klaver lyd i vores anden rate af de toner, der gør Korg Kronos skiller sig ud for alle de rigtige grunde.... Mere »

Korg Kronos - SGX-2 tyske klaver lyd

Korg fejre den første af 9 kraftig lyd motorer, som har gjort Kronos en af de mest unikke og professionelt æret arbejdsstationer i musik i dag.... Mere »