Pearl Tromme Sæt

Gear4Music.com

Pearl Trommesæt kan ses i spillesteder, optagelsesstudios og soveværelser overalt! Pearl er en af de førende producenter af akustisk trommesæt og perkussion instrumenter i verden. Siden 1945 har Pearls mission været at være bedst: at have den bedste kvalitet, funktionalitet, holdbarhed og lyd. View All Information

Mest populære Pearl Tromme Sæt

Første 14 produkter viser

Om Pearl Trommesæt

Gear4music lagerfører et stort udvalg af Pearl trommer såsom den berømte Pearl Forum trommesæt, beskrevet som de bedst begynder niveau tromme sæt i verden, perler rytme Traveler sæts, kendt for deres jorden bryde koncept som en øvelse og gigging sæt og den Pearl Vision og Mastwerwork drum sæts ideel for mellemliggende trommeslagere op til professionel trommeslagere.

Pearl trommer anvendes af nogle af de største navne i verdens tromme spænder over alle musikalske genrer fra Joey Jordisons af metal outfit Slipknot til Chad Smith af funk rock outfit Red Hot Chili Peppers.

Pearl Trommesæt nyheder

8 Nyttige Tips til tromme øvelse

Ønsker du at få mere ud af din øvelse sessioner? Tag et kig på vores top tips fra vellykket tromme øvelse.... Mere »

NAMM 2013: Nye Kick tromme pedaler fra Pearl

NAMM 2013: Pearl lancere nye Demon kæde og Demonator kick tromme pedaler.... Mere »

NAMM 2013: Pearl's eksport Kit gør triumferende tilbage

Pearl er stolt af at genindføre den mest succesfuld drumset i tromme historie, den mægtige Pearl eksportere serie.... Mere »