Live effektprocessorer

Effektprocessorer designet til live applikationer spænder fra reverb og forsinkelser til multi effekter. Fra lille solo akustiske forestillinger til fuld band koncerter er lydeffekter et vigtigt redskab for musikere og ingeniører til at tilføje prikken over i'et til en blanding og give det den nødvendige føler.

View All Information

Effekter processorer

Første 42 produkter viser

Om Signal processorer

Effekter processorer er udbredt i optagelse studios i post produktion til optagelse af vokal, guitarer, bas, trommer, keyboard og andre instrumenter. Med effekter spænder fra subtile ændringer at fuldføre transformation af lyden i en dramatisk måde.

Forskellige effekter fra rumklang, forsinkelse, Kor, flange og meget betyde mere, er der ingen ende på de forskellige toner og lyde, du kan oprette i studiet. Hos Gear4music.com bekendt at musikere bestræber sig på at oprette deres egen unikke lyd og teknikker. Med dette i tankerne har vi et stort udvalg af signal processor effekter enheder fra førende producenter og velkendt, effekter enheder gerne Alesis MicroVerb 4 signal processor, designet til at levere en lang række store-lydende, easy-to-use effekter for studios og ingeniører både.

Signal Processor nyheder

NAMM 2016: JHS pedaler frigive mere Information om madkasse 500-serien

JHS pedaler madkasse 500 serien - JHS' mest beundrede guitar effekter i et nyt studie-ready format til applikationer med trommer og vokal.... Mere »

NAMM 2016: JHS pedaler drille ny madkasse 500 serie

JHS pedaler har givet en forsmag på deres madkasse 500 serie produkter, som vil være officilly afsløret på NAMM 2016.... Mere »

Focusrite ISA en Analog Forforstærker - 20% rabat

Focusrite tilbyder 20% rabat på ISA én mikrofon preamp, for en begrænset periode.... Mere »