Propellerhead Software

Gear4Music.com

Propellerhead er en svensk-baseret software selskab hovedsagelig kendt for deres produkter Reason og Papirkurv. View All Information

Propellerhead Reason 9 Software

Første 5 produkter viser

Propellerhead musiksoftware

Første 2 produkter viser

Om Reason

Reason er en populær musik produktion software studio med instrumenter, effekter og lyde - alt hvad du behøver at skrive, optage remix og producere god musik.

Tilføje guitar, vokal, MIDI-synths eller din hele bands mens Reason's sequencer og inkluderet synthesizere, samplere, loopers og trommemaskiner hjælpe dig med at udvikle dine spor.

Den intuitive software letter den kreative proces.

Den nyeste version af Propellerheads produktionsværktøj er Reason 7 med forbedringer herunder MIDI out, audio udskæring og audio quantize. Plus spektrumanalysator med Visuel EQ og utallige forbedringer af arbejdsprocessen.

Reason Essentials er den perfekte ibrugtagning musik at gøre, en forenklet udgave med et centralt udvalg af instrumenter og værktøjer til at få dig i gang.

_Propellerhead News

Fra November 24-30 Propellerhead er tilbyder brugere der Køb Reason gratis Plugins

Køb Reason mellem November 24 og 31 December og få £350 værd af de bedst sælgende instrument og virkning rack plugins gratis!... Mere »

Reason 9 er her!

Vi tager et kig på den seneste inkarnation af Reason 9 musiksoftware... Mere »

Propellerhead Reason 9 gratis med Reason 8

Propellerhead har kundgøre en omkostningsfrit nåde periode tilbud på Reason 8 med Reason 9 sat til udgivelse i juni.... Mere »