Komplete

Gear4Music.com

Komplete 11 har over 45 enkelte stykker af musiksoftware, med over 13.000 lyde og over 155 GB af instrumenter og effekter. Denne bred vifte af professionelle musik-software er perfekt til lyddesign, musikproduktion, mixing, mastering og live-optrædener! Alle instrumenter kan fungere som standalone eller arbejde som en plug-in med din DAW valg. Med indførelsen af Reaktor 6understøtter Komplete nu Reaktor blokke, der kombinerer friheden og fleksibiliteten i modulære patching. View All Information

Komplete 11 bundter

Første 0 produkter viser

Komplete 11

Første 17 produkter viser

Komplete 10

Første 0 produkter viser

Om NI Software

Frustrerede over de begrænsninger i forbindelse med hardware instrumenter, Native Instruments fastsat med en vision at udvikle software-baserede instrumenter, der tilbydes uovertruffen udtryksfuldhed og kreativitet.

I dag, de har helt sikkert gjort deres vision til en realitet - plug-ins som Kontakt, Absynth, batteri, Guitar Rig, Massive, Reaktor og FM8 er alle blevet højt respekteret af producenter og kunstnere til deres realistisk lyd og innovative funktioner.

Native Instrument nyheder

Gear4music nu strømpe Native Instruments' Maschine Jam

Herunder den berømte Komplete 11, kan brugerne forvente en ikke-omfattende eksplosive kreative værktøj, der sætter power i deres hænder... Mere »

Native Instruments Maschine marmelade lanceret

Native Instruments har annonceret deres nyeste produkt - Maschine Jam.... Mere »

Gear4music nu strømpe KOMPLETE 11

Gear4music nu strømpe den hele række af KOMPLETE 11, en produktion suite designet til at inspirere professionelle klingende musik... Mere »