Native Instruments Komplete

Gear4Music.com

Komplete 10 kommer med 39 instrumenter og effekter, hvilket gør den til Native Instruments største pakke til dato. Med 12.000 lyde og 130 GB af software giver Komplete en ekstremt kraftfuld samlingen for lyddesign, sangskrivning, mixing, mastering og live. Komplete 10 har nye innovationer som Rounds og Polyplex samt klassiske instrumenter såsom Reaktor og Kontakt. View All Information

Native Instruments Komplete

Første 4 produkter viser

Om NI Software

Frustrerede over de begrænsninger i forbindelse med hardware instrumenter, Native Instruments fastsat med en vision at udvikle software-baserede instrumenter, der tilbydes uovertruffen udtryksfuldhed og kreativitet.

I dag, de har helt sikkert gjort deres vision til en realitet - plug-ins som Kontakt, Absynth, batteri, Guitar Rig, Massive, Reaktor og FM8 er alle blevet højt respekteret af producenter og kunstnere til deres realistisk lyd og innovative funktioner.

Native Instrument nyheder

Native Instruments Komplete 10 Pris Drop

Endnu mere rabat er nu tilgængelig på de sagnomspundne Komplete 10 instrumenter og effekter bundt fra Native Instruments, længe lager haves.... Mere »

Store besparelser på Native Instruments Komplete 10 og Komplete 10 Ultimate

Spar op til 230 GBP på udvalgte Native Instruments software længe lager haves.... Mere »

Native Instruments tilbyde 1,5 GB gratis stængler i nye Traktor opdatering

Native Instruments gratis Traktor 2.10.1 opdatering giver dig mulighed at begynde at blande med stilke straks med 65 frie stilke spor.... Mere »