Komplete

Gear4Music.com

Komplete 11 har over 45 enkelte stykker af musiksoftware, med over 13.000 lyde og over 155 GB af instrumenter og effekter. Denne bred vifte af professionelle musik-software er perfekt til lyddesign, musikproduktion, mixing, mastering og live-optrædener! Alle instrumenter kan fungere som standalone eller arbejde som en plug-in med din DAW valg. Med indførelsen af Reaktor 6understøtter Komplete nu Reaktor blokke, der kombinerer friheden og fleksibiliteten i modulære patching. Inkluderet i Komplete 11 & rsquo; s nye udgivelse, Native Instruments er innovativ produktionsværktøjer, herunder den nye FORM synthesizer og den helt nye Replica XT Studio effekt. View All Information

Komplete 11 Gear4music eksklusive bundter

Første 2 produkter viser

Komplete 11

Første 8 produkter viser

Komplete 10

Første 1 produkter viser

Om NI Software

Frustrerede over de begrænsninger i forbindelse med hardware instrumenter, Native Instruments fastsat med en vision at udvikle software-baserede instrumenter, der tilbydes uovertruffen udtryksfuldhed og kreativitet.

I dag, de har helt sikkert gjort deres vision til en realitet - plug-ins som Kontakt, Absynth, batteri, Guitar Rig, Massive, Reaktor og FM8 er alle blevet højt respekteret af producenter og kunstnere til deres realistisk lyd og innovative funktioner.

Native Instrument nyheder

Native Instruments annoncere Innovative nye Music Management Tool

Native Instruments annoncere indfødte Access, et værktøj, der tillader enkeltpersoner at effektivt tilrettelægge deres arbejde... Mere »

Native Instruments har afsløret Komplete 11, Komplete 11 Vælg og Komplete 11 Ultimate

Native Instruments' seneste samling af verdensklasse lyde er blevet annonceret!... Mere »

Native Instruments Komplete 10 Pris Drop

Endnu mere rabat er nu tilgængelig på de sagnomspundne Komplete 10 instrumenter og effekter bundt fra Native Instruments, længe lager haves.... Mere »