Komplete

Gear4Music.com

Komplete 11 har over 45 enkelte stykker af musiksoftware, med over 13.000 lyde og over 155 GB af instrumenter og effekter. Denne bred række professionelle musik-software er perfekt til lyddesign, musikproduktion, mixing, mastering og live-optrædener! Alle instrumenter kan fungere som standalone eller arbejde som en plug-in med din DAW valg. Med indførelsen af Reaktor 6understøtter Komplete nu Reaktor blokke, der kombinerer friheden og fleksibiliteten i modulære patching. View All Information

Komplete 11

Første 25 produkter viser

Om NI Software

Frustrerede over de begrænsninger i forbindelse med hardware instrumenter, Native Instruments fastsat med en vision at udvikle software-baserede instrumenter, der tilbydes uovertruffen udtryksfuldhed og kreativitet.

I dag, de har helt sikkert gjort deres vision til en realitet - plug-ins som Kontakt, Absynth, batteri, Guitar Rig, Massive, Reaktor og FM8 er alle blevet højt respekteret af producenter og kunstnere til deres realistisk lyd og innovative funktioner.

Native Instrument nyheder

NI Maschine Studio produktion workstation til salg nu

Native Instrument Maschine Studio produktion workstation komplet med software, og tilbyder en alsidig produktion oplevelse for den moderne dag producent... Mere »

Native Instruments annoncere tilbud på Komplete Kontrol serie og Komplete Audio 6

Tilbyder op til £80 off på Kontrol-serien, mens flænge prisen på Komplete Audio 6 til £149, få din chance for at bruge verdens førende hardware på en utrolig rabatpris... Mere »

Native Instruments' Traktor Kontrol S8 til salg på Gear4music nu

Byder på et stort udvalg af innovative komponenter, der giver ultimative oplevelse live DJing, Traktor Kontrol S8 er en ny benchmark for controllere overalt... Mere »