Lyd Mixere

Lydmixere er afgørende for dem, der kræver flere kanaler til lyd behandling på samme tid, med mange mixere som også tilbyder effekter og utilities såsom kompression.

View All Information

Mest populære Studio mixere

Første 15 produkter viser

Lyd Mixer oplysninger

Vi har et stort udvalg af Lyd mixere på lager, herunder analoge mixere, såsom Yamaha MG166C, som sustainr en ægte lyd signal sti i hele. Mange af disse feature USB- og FireWire-forbindelser til optagelse af fleksibilitet.

Digitale mixere konvertere lyd til data, ofte under højt niveau effekter og miljøkvalitetskrav at få lyden blot rette. Området Soundcraft EFX kombinerer fantastisk Digitech og Lexicon processorer inden mixeren.

For mange hjem set-ups kan en multi-input audio lydkort eller lydkort være at foretrække, som plads fodaftryk er langt mindre. Dog sandsynligvis generelt en mixer har bedre kvalitet konverteringsprogrammer end et lydkort og mere detaljeret og fysiske kontrol. Som følge heraf mulighed en lydmixer du for at få lyden i dit hoved mere let i virkeligheden.

Lyd Mixer nyheder

Musikmesse 2016: Allen og Heath QU-SB bærbar digitale Mixer

QU-SB er en ultra-kompakt digital mixer og lydkort designet til iPad kontrol, frigør du at blande fra hvor som helst.... Mere »

QSC TouchMix Digital Mixer og K-serien højttalere har i World Record på Mt Everest

Robust QSC PA system features i verden-record breaking gig på Mount Everest.... Mere »

Apple musik at tilføje DJ mix, Mashups og uofficielle Remixes til Streaming-tjeneste

Meddelelsen åbner muligheder for DJs og producenter har deres musik bragt i forgrunden og hørt af masserne.... Mere »