Lyd Mixere

Lydmixere er afgørende for dem, der kræver flere kanaler til lyd behandling på samme tid, med mange mixere som også tilbyder effekter og utilities såsom kompression.

View All Information

Mest populære Studio mixere

Lyd Mixer oplysninger

Vi har et stort udvalg af Lyd mixere på lager, herunder analoge mixere, såsom Yamaha MG166C, som sustainr en ægte lyd signal sti i hele. Mange af disse feature USB- og FireWire-forbindelser til optagelse af fleksibilitet.

Digitale mixere konvertere lyd til data, ofte under højt niveau effekter og EQs at få lyden blot rette. Området Soundcraft EFX kombinerer fantastisk DigiTech og Lexicon processorer inden mixeren.

For mange hjem set-ups kan en multi-input audio lydkort eller lydkort være at foretrække, som plads fodaftryk er langt mindre. Dog sandsynligvis generelt en mixer har bedre kvalitet konverteringsprogrammer end et lydkort og mere detaljeret og fysiske kontrol. Som følge heraf mulighed en lydmixer du for at få lyden i dit hoved mere let i virkeligheden.

Lyd Mixer nyheder

Pioneer indføre helt nye DJM-250MK2 2-kanals DJ Mixer

Udstyret med et væld af nye funktioner, der bidrager til professionel kvalitet blanding kapaciteter, skaber DJM-250MK2 2-kanals DJ Mixer en ny præcedens.... Mere »

NAMM 2017: Soundcraft Ui24R optagelse System

En alsidig og dynamisk Digital Mixer med et væld af spændende muligheder... Mere »

NAMM 2017: Denon DJ frigive deres nye premierminister række

Prime serie har en medieafspiller, pladespiller, Mixer og analyse software. Opfylde ethvert muligt behov for de moderne DJ, Denon DJ ramte hovedet på sømmet.... Mere »