Presonus Audio Interfaces

Gear4Music.com

Presonus blev grundlagt i 1995 med mål at opbygge professionel og prisbillig musik produktionsværktøjer for musikere og lyd ingeniører. I hele det forgangne årti har udviklet innovative, professionel og overkommelige værktøjer til oprettelse af musikindustrien med det formål at øge musik oprettelse og produktions processen. View All Information

Presonus USB Audio Interfaces

Første 9 produkter viser

Presonus Firewire Audio Interfaces

Første 3 produkter viser

Om Presonus Interfaces

Ved Gear4music vi tilbyder PreSonus verdensklasse lyd interfaces af stand til at skabe kommercielle-kvalitet optagelser til uhyre lave priser. PreSonus firestudio er et verdensklasse professionel FireWire recording system med den perfekte kombination af input og output for bands, producenter, musikere og ingeniører. Bundtet med PreSonus banebrydende studio én kunstner musik oprettelsen program med plug-ins, Løkke og prøver at få dig i gang straks.

Presonus Audio Interface nyheder

PreSonus afsløre Quantum, deres smarteste Interface til dato

Med et imponerende antal kapaciteter under sit bælte, Quantum maksimerer din audio potentiale og bringer dig premium grade kvalitet på et splitsekund... Mere »

NAMM 2017: Presonus StudioLive 16 serie III

Med 17 touch-følsomme, motoriseret fadere og 17 recallable XMAS preamps, StudioLive 16 bringer brugeren komplette indspilning alsidighed, når de opererer i feltet.... Mere »

Synergi bundle nu inkluderet med Antelope Audio Interfaces

Antelope Audio har annonceret et eksklusivt partnerskab fremme mellem Presonus og Overloud. Dette tilbud er åbent fra nu indtil 31 December.... Mere »