Korg

Gear4Music.com

Korg er en af de mest almindeligt anvendte og respekterede navne i professionel musik på verdensplan. Her på Gear4music holder vi status over et omfattende udvalg af Korg produkter, herunder avancerede arbejdsstationer såsom Korg M3 og innovative instrumenter som Kaossilator. View All Information

Korg Topsælgere

Første 18 produkter viser

Om Korg

Oprindelsesstatus som et venture mellem natklub ejeren og en mundharpe player, blev Korg grundlagt i 1962 i Tokyo, Japan. Statholderskab sig om innovation, har Korg altid søgt at ændre ansigt af musik takket være banebrydende koncepter. Altid på forkant med musik teknologi og innovation, kan Korg brugt og nyder godt af musikere af alle evner.

Korg har fuldstændig omdefineret en verden af interaktive keyboard instrumenter med indførelsen af innovative produkter såsom yderst anmelderroste Triton workstation serien og den formidable MicroKorg.

Universelt betragtes som industri standard udstyr for professionelle musikere Korg produkter brugt af nogle af de største navne i musikindustrien. Disse inkluderer super producent Brian Eno, Red Hot Chili Peppers trommeslager Chad Smith og legendariske DJ Pete Tong og mange flere.

Korg nyheder

Korg Kronos HD-1 High Definition lyd motor

HD-1 - flagskib PCM, sampling og bølge sekventering lyd motor på Korg Kronos.... Mere »

Korg Kronos CX-3 orgel lyd motor

Den tredje rate af Kronos lyd motorer tager et nærmere kig på CX-3 elorgel orgel.... Mere »

Korg Kronos - EP-1 lyd motor

Vi tage et nærmere kig på EP-1 klaver lyd i vores anden rate af de toner, der gør Korg Kronos skiller sig ud for alle de rigtige grunde.... Mere »