Korg

Gear4Music.com

Korg er en af de mest almindeligt anvendte og respekterede navne i professionel musik på verdensplan. Her på Gear4music holder vi status over et omfattende udvalg af Korg produkter, herunder avancerede arbejdsstationer såsom Korg M3 og innovative instrumenter som Kaossilator. View All Information

Korg Topsælgere

Første 18 produkter viser

Om Korg

Oprindelsesstatus som et venture mellem natklub ejeren og en mundharpe player, blev Korg grundlagt i 1962 i Tokyo, Japan. Statholderskab sig om innovation, har Korg altid søgt at ændre ansigt af musik takket være banebrydende koncepter. Altid på forkant med musik teknologi og innovation, kan Korg brugt og nyder godt af musikere af alle evner.

Korg har fuldstændig omdefineret en verden af interaktive keyboard instrumenter med indførelsen af innovative produkter såsom yderst anmelderroste Triton workstation serien og den formidable MicroKorg.

Universelt betragtes som industri standard udstyr for professionelle musikere Korg produkter brugt af nogle af de største navne i musikindustrien. Disse inkluderer super producent Brian Eno, Red Hot Chili Peppers trommeslager Chad Smith og legendariske DJ Pete Tong og mange flere.

Korg nyheder

Musikmesse 2016: KORG løft låget på StageMan 80

KORG løftet låget på en ny multi-funktionelle og meget transportabel PA forstærker.... Mere »

Musikmesse 2016: KORG Pa4X orientalske professionel arrangør annonceret

KORG indføre orientalske udgave af verdens bedst sælgende arrangør keyboard!... Mere »

Korg Volca FM yderligere detaljer frigivet - Pre Bestil nu!

Korg Volca FM er tilgængelig for pre-order nu for 129,00 (GBP), og forventes at ankomme til Gear4music i maj 2016.... Mere »