Korg

Gear4Music.com

Korg er en af de mest almindeligt anvendte og respekterede navne i professionel musik på verdensplan. Her på Gear4music holder vi status over et omfattende udvalg af Korg produkter, herunder avancerede arbejdsstationer såsom Korg M3 og innovative instrumenter som Kaossilator. View All Information

Korg Topsælgere

Første 13 produkter viser

Om Korg

Oprindelsesstatus som et venture mellem natklub ejeren og en mundharpe player, blev Korg grundlagt i 1962 i Tokyo, Japan. Statholderskab sig om innovation, har Korg altid søgt at ændre ansigt af musik takket være banebrydende koncepter. Altid på forkant med musik teknologi og innovation, kan Korg brugt og nyder godt af musikere af alle evner.

Korg har fuldstændig omdefineret en verden af interaktive keyboard instrumenter med indførelsen af innovative produkter såsom yderst anmelderroste Triton workstation serien og den formidable MicroKorg.

Universelt betragtes som industri standard udstyr for professionelle musikere Korg produkter brugt af nogle af de største navne i musikindustrien. Disse inkluderer super producent Brian Eno, Red Hot Chili Peppers trommeslager Chad Smith og legendariske DJ Pete Tong og mange flere.

Korg nyheder

Korg indlede ny hjemmeside

Korg uddannelse har til formål at give brugerne en informativ og dynamisk læringsoplevelse... Mere »

Korg Kronos STR-1 lyd motor

STR-1 er et af ni revolutionerende motorer på Korg Kronos. Oplev mere om denne ikoniske lyd... Mere »

Kronos MOD-7

Vi tage et nærmere kig ind i Kronos MOD-7 lyd motoren... Mere »