Elektron synthesizere, samplere og trommemaskiner

Gear4Music.com

Elektron er et selskab udtænkt og drevet ved synthesizer entusiaster. Deres lidenskab for kreativitet, Æstetik og musik-making er til stede i hver enkelt af deres produkter. Elektron vil gøre musik sjov. View All Information

Elektron synthesizere

Første 6 produkter viser

Om Elektron moduler

Elektron har imponeret musikere på tværs af genrer med deres fleksibilitet og power. Berømte brugere inkluderer:

Autechre
Timbaland
The Knife
Stephen Morris fra New Order

Elektron instrumenter er nyttige som både præstation og studieværktøj.

Machinedrum er deres flagskib tromme maskine synthesizer. Ikke kun nyttigt til perkussion, men Machientrommes power giver mulighed for melodiske komponenter skal oprettes for.

Monomachine – en 6 spor, trin-sequencer synthesizer - er den perfekte partner, giver adgang til en lang række digitale, virtuelle analoge, vintage og moderne lyde, knyttet til den samme kraftige sequencer som Machinedrum.

Deres nyeste oprettelsen, Octatrack sampler er den perfekte add-on til området allerede kraftige mulighed for lydoutput af begge maskiner skal fodres i det og pixelantallet uendelighed.

Elektron nyheder

Moog indføre Model 15 App

Moog har afsløret deres første nogensinde modulære synth app til iOS-enheder.... Mere »

Moog vil dine lyde For globale Synthesizer projekt

Moog og lyd-art designer Yuri Suzuki hverve i din hjælp til at skabe en unik global synthesizer projekt for audio repræsentationer af kulturer over hele planeten.... Mere »

Gratis Yamaha Montage arrangement på Gear4music

Har mulighed for at prøvekøre den nye Yamaha Montage synth og være en chance til at vinde en reface på Yamaha Montage begivenhed på Gear4music på 28.4.16.... Mere »

Novation tilbyde chancen for at vinde en Morodernova Synth

Efter meget vellykkede limited-udgivelsen af sidste års specialudgave Nova Synth, Novation tilbyder en chance for at vinde en af disse synthesizere inspireret af de legendariske Giorgio Moroder.... Mere »