Ibanez guitarer

Gear4Music.com

Ibanez først sat deres præg på musik i slutningen af 1980 ' erne, når berømte kunstnere som Steve Vai og Frank Zappa begyndte at bruge deres elektriske guitarer. View All Information

Ibanez Topsælgere

Første 9 produkter viser

Ibanez oplysninger

Ibanez voksede af asken fra Hoshino Gakki, japanske musikinstrument firma grundlagt i 1908. De begyndte at importere guitar i 1930 's og senere fremstiller dem. I 1950 Ibanez startede produktion elektriske guitarer og i 1971 produceret guitarer af eklektisk design samt overkommelige replikaer af Gibson og Fender guitar. Ved 1980 havde Ibanez etableret sig som et større brand.

I dag Ibanez er knyttet til nogle af de bedste guitar spillere i verden og anvendt almindeligt af rock og metal guitarister. Ibanez GRG serie blev udviklet for spillere, der vil Ibanez kvalitet i en mere prisbillig pakke og er specielt beregnet til metal spillere. Ibanez Artcore er en anden populær serie af elektriske guitarer giver en varmere tone med flere af en slagkraft, ideel til rock guitarister.

Ibanez også fabrikanten en bred og eklektisk markering af bas og akustiske guitarer, deres BTB bas serie er populære til deres hals-thru konstruktion og dybere cutaways til forbedret holdbarhed. Ibanez artwood studio akustiske guitarer repræsenterer de fineste træsorter, electrics og nyskabende håndværk nogensinde udviklet af Ibanez. Hos Gear4music.com har vi et omfattende udvalg af Ibanez guitar for alle niveau af guitaristerne, alle til meget lave priser.

Ibanez nyheder

NAMM 2017: Ibanez JEM777 30 års jubilæum, PSM10 Paul Stanley og Stoneman signatur guitarer

Med forskellige forskellige poster, Ibanez frigøre en spektakulær række signatur modeller til deres NAMM 2017 linje op... Mere »

NAMM 2017: Ibanez SRAS7 7 streng ærgrede og båndløs bas Guitar

Ukonventionel er hvad Ibanez gør bedst, SRAS7 bringer bedst af begge verdener til den moderne musiker med dets kombination båndløs og ærgrede fretboards,... Mere »

Ibanez frigive 3 nye guitarer til at fejre 25-årsdagen for Steve Vai's Passion og krigsførelse

Tre syv streng guitarer er indstillet til at ramme butikkerne i snart i hyldest til Steve vais anmelderroste album, Passion og krigsførelse... Mere »

Ibanez Release nye S serien, 6,7 og 8 strenge og jern etiket FR guitarer

Ibanez har virkelig svarede metal guitar marked med deres nyeste tilbud.... Mere »