Casio klaverer

Gear4Music.com

Casio Digital klaverer indgår i serien af instrumenter, der gjorde firmaet til en af verdens mest genkendelige mærker. View All Information

Casio Digitalklaver bedste sælgere

Første 50 produkter viser

Om Casio Digital klaverer

Casio blev grundlagt i 1946 og er nu en af verdens førende producenter af forbrugerelektronik og musikinstrumenter. I hele sin udvikling har Casio hentydet til at indse sit løfte "kreativitet og bidrag" gennem indførelsen af innovative og fantasifulde produkter.

Hos Gear4music.com vi arbejde tæt sammen med Casio at give deres omfattende udvalg af digitale flygler. Casio specialiserer sig i oprettelse klaverer for alle niveau af aktører og deres Privia udbredelsesområde. Navnlig PX-130 er meget populære med sin enestående lydkvalitet og er alsidigt nok til hjemmet, kirke, skole eller scene.

Vi tilbyder Casio klaverer fantastisk lyd, stilfuldt design og avanceret teknologi til de laveste priser i Storbritannien.

Casio Digitalklaver nyheder

Roland og Karimoku hold op for KF-10 digitalklaveret

Internationalt anerkendte japanske møbelproducent Karimoku har allieret sig med Roland at producere en klaver ser hver tomme så overdådig, som det lyder.... Mere »

MUSIKMESSE 2017: Introduktion til Nord Stage 3 klaver

Den femte generation i den Nord scene klaver serien, denne nye add-on til Nord's 'Fase' sortiment er specifikt rettet mod præstationsbaseret musiker.... Mere »

MUSIKMESSE 2017: Yamaha annoncere opdateringer til CLP rækkevidde

Med en række opdateringer der spænder over hele samlingen af CLP klaverer, Yamaha give deres anmelderroste CLP vifte en længe ventede forny.... Mere »