Digitalklaver Fair på Gear4music, York, YO30 4XF: Fri. d.27 - lørdag 28th August

p >

Ved Gear4music vi bruger vært en digitale retfærdig klaver fredag d.27 og lørdag 28. August i vores hovedkvarter i York (postnummer: YO30 4XF). Denne særlige frie Event giver dig mulighed for at opleve første hånd nogle af de førende digitale flygler på markedet. Vi har nogle fantastiske tilbud tilgængelig på mange af digitale flygler over to dagene - komme og besøge os på messen og se, hvor meget du kan spare.

På messen vil vi udviser nogle af de bedste digitale flygler fra Casio, Korg, Roland og Yamaha, samt vores eget mærke stor værdi Gear4music instrumenter. Vi har klaverer ideel til brug i hjemmet eller på scenen, samt et særligt udvalg af digitale flygler.

Foruden vores eget team af kyndige klaver eksperter, vil vi have klaver specialister på side fra Casio, Korg, Roland og Yamaha til at give dig den rigtige rådgivning om hvilke klaver vil bedst passer til dine behov. Samt at yde hjælp og henstillinger, vil holdet give detaljerede demonstrationer af klaverer.

Digitalklaver rimelig tidsplan for demonstrationer


Fredag 27 August Saturday 28th August
10.00 - Casio - John Henderson 10.00 - Casio - Christine Taylor
11.00 - Korg - Paul Thirkettle, Anthony Sawdon 11.00 - Korg - Paul Thirkettle, Anthony Sawdon
12.00 - Roland - Barry Dallman 12.00 - Roland - Adrian Herren
13.00 - Yamaha - Chris Wibrew 13.00 - Yamaha - Chris Wibrew
14.00 - Casio - John Henderson 13.45 - Casio - Christine Taylor
15.00 - Korg - Paul Thirkettle, Anthony Sawdon 14.30 - Korg - Paul Thirkettle, Anthony Sawdon
16.00 - Roland - Barry Dallman 15.15 - Roland - Adrian Herren
17,00 - Yamaha - Chris Wibrew 16.00 - Yamaha - Chris Wibrew

Digitalklaver retfærdig Brand profiler


Casio er verdensførende i fremstillingen af musikinstrumenter. Årets, Casio fejrer 30 år at gøre musikinstrumenter, og har meddelt sin nye brand Ambassador, Myleene Klass. Hos Gear4music.com vi arbejde tæt sammen med Casio at give deres udvælgelse af digitale flygler. Casio specialiserer sig i oprettelse klaverer for alle niveau af aktører og deres Privia udbredelsesområde. Navnlig PX-130 er meget populære med sin enestående lydkvalitet og er alsidigt nok til hjemmet, kirke, skole eller scene. Casio klaverer kombinere forbløffende lyd, stilfuldt design og avanceret teknologi.


Den Gear4music Digitalklaver område er blevet udviklet i flere år af forskning og evaluering. Vi har sammen med førende digitale klaver producenter fra hele verden til at bringe dig en række digitale flygler tilbyder avancerede funktioner på en meget konkurrencedygtig pris punkt. Vores digitale klaver markering funktioner de allerbedste teknologier normalt findes kun i meget dyrere digitale flygler, men på en brøkdel af prisen. Med alle de rige Maria af en akustisk klaver, men alsidighed og bærbarhed af et digitale instrument er et digitalklaver ideel til hjemmet eller scene.


Korg er et af de mest almindeligt anvendte og respekterede navne i professionel musik på verdensplan. Selskabet har udviklet en stærk navn i digital klaverer, med deres SP række scene klaverer og LP række hjem klaverer bliver kendt for deres Maria af sunde og smukke udseende. Korg SV1, en seneste add-on til området, tilføjer vintage klaver lyde til Korgs område – instrumentet er blevet utrolig godt modtaget, og er perfekt til nogen udkig Rhodes eller andre Klassiske lyde.


Roland er verdensledere i konstruktion, fremstilling og distribution af musikinstrumenter herunder klaverer, keyboards og synthesizere. Modeller ligesom Roland RP 201 er meget populære med vores kunder for deres kompakt, Klassiske stil og overkommelige priser. Rolands række scene klaverer herunder RD serien, anerkendes som nogle af mest avancerede i verden. Hos Gear4music.com vi er også meget stolt over at have et stort udvalg af Roland digitale flygler at føje et strejf af klasse til ethvert rum de fremhævede i.


Yamahas Origin som musikinstrument fabrikanter kan spores tilbage til 1812. Gennem Yamahas konstant innovation og teknologiske lederskab Yamaha digitale flygler er spillet af mange af de øverste kunstnere, verdener og kan findes i mange af verdens top af kontrolapparatet studios. Populære digitale flygler ligesom området Clavinova CVP tilbyder autentisk klaver lyde og ekstraordinære keyboard response lægge musikalske udtryk ved hånden. Med klaverer fra Arius og Modus intervallerne også tilgængelige, Gear4music.com er en af de førende steder at se de bedste Yamaha flygler.

Digitalklaver demonstrant biografi: Casio's John Henderson

John er meget 'hr. Casio «efter at have arbejdet for firmaet i over 14 år, besøger og rådgive Casio forhandlere på tværs af det nordlige England, Skotland og Irland.

Hans musikalske baggrund er hovedsagelig Guitar og saxofon og visninger hans keyboard færdigheder meget som hans 'tredje' instrument. Dog Johns kendskab til Casio keyboard og digital piano område er udestående og han er kunne hjælpe og rådgive kunder om ethvert aspekt af Casio musikinstrumenter.

John har spillet i bands, da han var 18 år og beskriver sin musikalske smag så meget bredt, som dækker Klassisk gennem til rockmusik.

Digitalklaver demonstrant biografi: Casio's Christine Taylor

Christine været involveret med musik hele hendes liv, at lære at spille klaver og keyboard fra en meget ung alder. Familievirksomheden blev en musik shop i Lincoln og Christine blev en fuld tid partner på lageret fra 1979 indtil år 2000.

Dette gav Christine en enestående indsigt og forståelse af kunder og hjælpe dem finde det rigtige instrument til deres behov. Christine tiltrådte Casio i sommeren 2000 og brugt denne værdifulde erfaringer til at hjælpe et netværk af Casio forhandlere i hele Storbritannien.

Christine arbejder nu som en freelance demonstrant for Casio og kombinerer dette med begge undervisning keyboard studerende og hendes andre lidenskab i liv – kørselHun i øjeblikket erhvervsuddannelse for at være en avanceret drivende instruktør.

Digitalklaver demonstrant biografi: Korg's Anthony Sawdon

Jeg har altid været interesseret i den måde, teknologiske produkter interagere kreativt og musikalsk sammen og med andre medier som en musik teknologi ekspert. Efter fuldfører en højere nationale eksamensbevis er musik teknologi jeg gik på at administrere musik butikker og højteknologiske afdelinger for 5 år, der LED mig til Korg.

Korg altid har gjort meget innovative, stilistiske produkter og aldrig synes bange om at gøre noget andet. Dette er hvad adskiller os fra hinanden som et team, aldrig forvente den forventede, og altid forventer bedst. Musik teknologi er om at have den installation, du forestille sig på nogen måde, figur eller form.

Digitalklaver demonstrant biografi: Korg's Paul Thirkettle

Paul har en bredde af erfaring i branchen musikinstrument. Starte sin karriere som shop assistent i sin lokale musik lager, Paul skred frem gennem hans musikalske uddannelse og til sidst sikrede en plads som bandet leder om bord et prestigefyldte luksus cruise liner.

Efter en række år underholdende på flere skibe, Paul returneres til Storbritannien til at tage en stilling som Area Sales Manager med den elektroniske musikalske instrumenter opdeling af det globale elektronik selskab, Panasonic / Technics.

Efter 20 år i industrien fungerer Paul nu for Korg UK Limited, med et team af højt kvalificerede og talentfulde musikere, teknikere og forretningsfolk fra hele verden, til at levere nogle af de bedste musikalske instrumenter til rådighed idag.

Digitalklaver demonstrant biografi: Roland's Barry Dallman

Barry Dallman har udfører musik professionelt for den bedste del af 20 år i en lang række genrer.

Et Klassisk kandidat med en bachelorgrad i musik, han er også en dygtig jazz pianist og har spillet keyboard og klaver med en række pop og rock grupper hjemme og i udlandet.

Han har udført overalt fra festivaler til krydstogtskibe og i øjeblikket fungerer som freelance musiker baseret i sin oprindelige LiverpoolHan har været involveret med Roland siden 2007.

Digitalklaver demonstrant biografi: Roland's Adrian Herren

Adrian er salgsrepræsentant for Roland klaverer i det nordlige England og Skotland.

Han har nydt godt af klaverspil siden en alder af 6, og hans lærere har medtaget David Smith på Royal Northern College Of Music og Robert Bell ved Colchester Institute.

Han spiller også keyboards i et rockband dækker i området South Manchester.

På Gear4Music vil klaver retfærdig Adrian demonstrerer SuperNATURAL klaver lyd motoren findes i det nye område af Rolands digitale flygler.

Digitalklaver demonstrant biografi: Yamaha's Chris Wibrew

En professionel musiker siden 1969, Chris har klaverspil for så længe han kan huske. Hans avancerede færdigheder tog ham på ture til Sydafrika og Europa, spiller klaver på tværs af kontinenterne.

I 1972, han er indrejst musikindustrien, sammenføjning moderne musik i Basingstoke. Forløber gennem piberækker, blev Chris behørigt udnævnt Salgsdirektør i 1973. Moderne musik blev solgt i 2005 til Dawsons musik.

Chris indgår i en meget erfarne team af Yamaha produkt demonstranter, som rejser landet ved hjælp af deres skærpede salg færdigheder og illustrativt teknikker til kunder og til uddannelsesarrangementer. Have deltaget i en række professionelle salg kurser, nogle mest bemærkelsesværdigt i Cincinnati i USA, i de sidste fem år har Chris etableret sig selv som enkeltperson med inspirerende præsentationsvideo teknikker for produkter med et skarpt øje for salg.

I sin fritid er Chris en privat klaver tutor, rådgive folk på absolut noget at gøre med et klaver.

Digitalklaver Fair Featured instrumenter