White Horse Guitar Amps

Gear4music.com

White Horse fremstiller en lang række boutique, præmie-niveau elektrisk guitar Forstærkere ved hjælp af høj kvalitetskomponenter, kvalitet håndværk og senest i guitar forstærker teknologi. Se al information

White Horse Guitar Amps

loading Der er ikke fundet nogle resultater som matcher din søgning

Lær mere om guitarforstærkere

En guitarforstærker er en enhed, som forbinder til elektriske, elektroakustiske eller basguitar og konverterer deres signaler til lyd, som derefter produceres gennem en højttaler. De er vigtige ting til elektriske guitarister og bassister, og en række forskellige modeller er tilgængelige for at imødekomme musikernes behov.

Der er to hovedtyper af guitarforstærker: combo-forstærkere - som indeholder forstærkeren og højttalerne i et enkelt skab - og frittstående forstærkere, der kræver, at højttalerne tilsluttes separat. Formålet med forstærkeren bestemmer, hvilken type guitaristen skal se på at bruge, samt størrelsen og mængden af strøm, der kræves. Elev søger en guitarforstærker simpelthen, så de kan lære guitaren, plejer at gå for at øve ampere, som har tendens til at være relativt små og lavdrevne og falder ind i kombinationskategorien. De, der ønsker at spille live eller skabe en bestemt type lyd, kan dog finde hovedenheder og separate skabe, der passer bedre til deres behov.