Elektroniske trommesæt

Elektroniske trommesæt er et af vores mest populære instrumenter hos Gear4music. Elektroniske trommer er kompakte og kan bruges med hovedtelfoner, hvilket giver et støjreducerende alternativ til trommeslagere som øver hjemme.
Alle digitale trommesæt er omhyggeligt udvalgt af Gear4music. Vores grundlæggende trommesæt såsom DD-400 og DD-420 kan købes til budgetvenlig pris, mens vores professionelle modeller koster mere. Gear4musics elektroniske trommesæt WHD-516 og WHD-517, er designet til at kunne tilbyde avancerede funktioner til konkurrencedygtige priser.

Vi sælger ligeledes innovative produkter, herunder Aerodrums lufttrommeinstrument, plus et stort udvalg af Yamaha, Roland og Alesis elektroniske trommesæt - fra begynderniveau til professionelle opsætninger. Roland har et særligt omdømme for at være innovativ på dette område, som også fremgår af deres V-Drum-serie. Disse trommer har mesh-pads og kvalitetsamplere, som er designet til at give en mere realistisk spilleoplevelse. Yamaha konkurrerer med pads lavet af tekstureret cellulær silikone på de elektroniske trommesæt i deres DTX-serie. 

Se al information

Mest populære elektroniske trommesæt

Elektroniske trommesæt oplysninger

Elektriske trommesæt er et realistisk alternativ til akustiske trommer, hvilket giver brugerne fleksibilitet, kontrol og variabel lydstyrke. Elektroniske sæt tillader forskellige lyde at blive tildelt til enhver pad hvilket giver trommeslagere næsten ubegrænsede muligheder for mange forskellige tromme lyde.

Fordelene ved et elektrisk trommesæt

De moderne elektroniske trommesæt har flere fordele i forhold til konventionelle akustiske sæt:

  • Elektriske trommesæt og bækkener kan producere lige så meget eller så lidt støj, som du vil have dem til. Med tilføjelsen af hovedtelefoner, vil ingen være kunne høre dig øve. Dette gør disse elektriske trommesæt nyttige for folk der bor i nærheden af andre, eller for fagfolk der er efter den nøjagtige monitoring som hovedtelefonerne kan give.

  • Fuld elektriske trommesæt fylder mindre end et konventionelt sæt og kan pakkes ned, hvis det er nødvendigt. Dette er perfekt til folk der er bekymret over pladsen i hjemmet eller den giggende musiker.

  • Størstedelen af elektroniske trommesæt har indbygget play-along sange og metronomer, hvilket betyder, at du har et forspring, når det kommer til at øve.

  • Du har kontrol over hvordan dit tromme sæt lyder, hvilket gør det let at spille i en lang række typer med blot ét sæt. Med nogle elektroniske sæt kan selv du redigere lydene eller uploade dit eget!

  • Nogle elektroniske trommesæt har meget realistiske akustiske tromme lyde. Dette afhænger imidlertid af dit budget da dyrere sæt har tendens til at have mere realistiske lyde.