Trommemaskiner

Trommemaskiner er enten analog eller digitale og kan skabe grundlaget til elektronisk musik. Roland producerede de første trommemaskiner og har genudstedt deres klassiske model TR-08.

Se al information

Mest Populære Trommemaskiner

Om Trommemaskiner

Trommemaskiner bruger samples eller syntese for at sekventere eller optage slagtøjselementer ved hjælp af plader eller knapper. Mange, såsom Elektron Machinedrum, inkluderer en step sequencer som lader brugere sekventere en rytme trin for trin. Sådanne trommemaskiner er utroligt alsidige og giver brugeren mulighed for at skabe melodiske trommestykker såvel som mere traditionelle trommelyde. Brugen af samples og time stretching betyder at trommemaskiner skaber endnu flere muligheder, så helt nye lyde kan skabes fra en original sample.

Normalt kan de også bruges til spontan sampling og optagelse i realtid. De bliver brugt meget i elektronisk musik og kan også bruges i stedet for en trommeslager, hvis man ikke kan få fat i en eller ikke vil bruge en.

Det bliver mere og mere almindeligt for software studier at have trommemaskine-enheder der tilbyder flere sampling muligheder. Brugen af MIDI-controllere såsom Korg PadKontrol kan give en hardware trommemaskines følelse og samspil i en softwarepakke.