Studiomikrofoner

Studiomikrofoner er vigtige, hvis du ønsker at indspille din musik. Mikrofonen du bruger kan have stor indvirkning på den lyd du skal fange, derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige mikrofon til jobbet.

Gear4music har et stort udvalg af mikrofontyper og modeller, herunder vokalmikrofoner, instrumentmikrofoner og trommemikrofoner.

Den nye Aston Stealth er en fleksibel mikrofon, som er perfekt til forskellige optageprogrammer, mens sE Electronics VKick er perfekt til at få en fyndig trommelyd. Endvidere kan du finde store brands såsom Røde (Rode) og Shure, samt vores eget prisoverkommelige SubZero-mikrofoner og Mikrofon- og Optagelsespakker, så uanset din opsætning og dit budget, så kan du finde den perfekte studiomikrofon her.

Se al information

Mest populære Studiomikrofoner

Om Studiomikrofoner

Studio mikrofoner | Nar det kommer til at vaelge den korrekte mikrofon til optagelse af der er ingen rigtige eller forkerte svar. Hver mikrofon har sin egen unikke karakteristika, der kan gore dem gode for et bestemt instrument eller sanger.

For eksempel, ville en Stormembran kondensatormikrofon passe en akustisk guitar eller vokalist pa grund af dens bred frekvensgang og evne til at opfange meget roligere lyde. Pa den anden side, kan en dynamisk mikrofon vaere bedre tunet til en larmende guitar forstærker eller lilletromme som det er i stand til at fastholde hojt lydtryk uden at blive beskadiget eller miste sonic klarhed.

Vi lagerforer en række Studio mikrofoner fra alle top maerker sasom Shure, AKG, sE Electronics og Rode.