Audio interfaces

Indspil med høj kvalitet. Audio interfaces giver dig mulighed for at indspille dine instrumenter, vokaler og synths i din computer ved at tilbyde alle de nødvendige forbindelser til mikrofoner, instrumenter og synths. Køb dit audio interface hos Gear4music og få 30 dages returret og en to-års garanti med i købet.

Se al information

Vores mest populære audio interfaces

Om audio interfaces

Uanset om du ønsker at optage en guitar eller et keyboard, er den bedste måde at tilslutte din computer til og lave spor ved hjælp af et audio interface.

USB, Thunderbolt og Firewire er alle forbindelsestyper til lydgrænseflader, der tilbyder forskellige muligheder for optageren eller producenten. Afhængigt af, hvad der kræves fra interfacet, er der forskellige muligheder på et stort udvalg af prispunkter her på Gear4Musics sider med audio interfaces.

Med hensyn til forbindelser er USB den mest almindelige forbindelsestype til både PC og Mac. Firewire-forbindelser er den næst hurtigste efter USB-forbindelser, efterfulgt af Thunderbolt 3, som er den hurtigste type forbindelse til et audio interfacve. Thunderbolt 3 bruger en "USB Type-C" -forbindelse, der ligner USB Type-C-stik, men fungerer kun, når den er tilsluttet en dedikeret Thunderbolt 3-port.