Yamaha DTX700K elektronisk trommesæt

 • Video 1
kr. 13.918 NORMAL PRIS kr. 19.271 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • 5-Piece DTX Trommesæt med 2 bækkener og hi-hat
 • 3-Zoners TCS ”Textured Cellular Silicone” Lilletromme-Pad
 • TCS “Textured Cellular Silicone” Tam-Pads
 • To 3-Zoners Bækken-Pads
 • Rigtigt Hi-Hat stativ med bevægeligt hi-hat-pad

Yamaha DTX700K elektronisk trommesæt

detaljer

DTX700K har DTX-PADs som både lilletromme og tammer, en ægte hi-hat controller og 3-zoners bækkener. Det betyder, at du virkelig kan øve dine tromme-skills, som også kan bruges på et akustisk sæt. Øvefunktionerne i DTX700-modulet vil hjælpe dig med at udvikle solid timing. Der er lyde der passer til enhver genre og med 64 MB Flash-ROM som du kan loade dine egne samples ind i, er du klar til enhver udfordring med dette sæt. Den interne optager og de 2 USB-porte til lagring og computertilslutning gør DTX700K til et effektivt redskab til at trigge samples og sequences på scenen, optage højkvalitets trommespor derhjemme eller i studiet - evt. som MIDI-controller til virtuelle instrumenter.Produkt Ref: 20619

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse
DTX-PADs - Stille øvning der forbedrer din teknik

Efter at have designet og fremstillet nogle af verdens fineste trommer igennem mange år, ved Yamaha hvordan en god tromme føles at spille på. De har designet DTX-PAD'et til at være den nye standard indenfor elektroniske trommepads; et pad der føles godt, føles såvidt muligt som en akustisk tromme at spille på, samt et pad der er exceptionelt stille. Igennem et tæt samarbejde med nogle af planetens mest respekterede og mest brugte trommeslagere lykkedes det at lave dette nye pad, som virkelig kan bruges til at udvikle den samme teknik som du også skal bruge på et akustisk trommesæt. DTX700K bruger DTX-PAD som lilletromme, hvor det rigtige feel er helt essentielt for at kunne få den rigtige performance med alle de nuancer der er i det at spille lilletromme.

Yamahas naturlige lyd

DTX700 trigger-modulet er pakket med højkvalitetslyde fra akustiske trommesæt, bækkener og percussion - bl.a. fra Yamahas legendariske trommer, samt et udvalg af lyde fra MOTIF XF-synthesizeren - 1.268 lyde i alt. Der er et bredt udvalg af fabriksindstillede trommesæt og det er nemt at sammensætte sine egne, ud af de lyde du bedst kan lide. Disse sæt er ekstremt realistiske, ned til mindste detaljer (som f.eks. seiding-buzz og tam-resonans), så det er som om du hører et akustisk sæt.

Importér dine egne lyde

Du kan tilføje op til 64MB nye lyde til DTX700K ved at importere samples i WAVE-format. Sæt blot en USB-stick direkte i modulet.

Sange der underviser begynderen og inspirerer den professionelle

Du kan spille med på sangene i DTX700K, med eller uden det forudindspillede trommespor, eller f.eks. kun med bassisten. På den måde bliver det lidt mere som en rigtig band-øver, selvom du bare er alene.

Praktiske værktøjer der forbedrer dit groove!

Yamahas populære Groove Tools har vist vejen for undervisningsfunktioner, som ikke bare er nemme og sjove at bruge, men som rent faktisk kan hjælpe dig til at blive en bedre trommeslager. DTX700K har en palette af øvefunktioner, heriblandt Groove Check, som grafisk viser dig om du ligger før, efter eller lige på beatet. Så bliver det nemt at rette evt. uønskede vaner. Rhythm Gate er næsten en slags computerspil, hvor lyden automatisk udebliver, hvis du rammer for langt ved siden af beatet. Det har aldrig været sjovere at øve sig!

Realistisk Bækkener

DTX700K har vores professionelle 3-zoners bækken-pads, som kan trigge forskellige lyde for hhv. klokken, bugen og kanten af bækkenet. Disse bækkener føles godt igennem stikken og siger meget lidt rent akustisk, hvilket kan være en nødvendighed for øvning i privat lejlighed. De svajer også meget naturligt og kan ligesom rigtige bækkener "chokes", dvs. dæmpes med hånden efter anslag.

Ægte hihat-system fanger hver en nuance

Hihat-systemet i DTX700K består af et dobbelt-zone trigger pad (med kant- og bug zoner), som monteres på et almindeligt Yamaha hihat-stativ (medfølger). Dette giver en meget realistisk pedal-funktion og alsidige placeringsmuligheder.

AUX INPUT så du kan spille til dine yndlingsnumre

DTX700K har mulighed for tilslutning af en ekstern musikafspiller (f.eks. CD eller MP3), så du kan spille til din yndlingsmusik via hovedtlf. eller main-outputs.

Programmérbare click-tracks og avanceret metronom

DTX700K er udstyret med en meget avanceret metronom, der kan programmeres, således at du kan gemme tempi og komplicerede rytmer - smart både til øvning og på scenen.

Udvid dit sæt ved at tilføje ekstra pads

Du behøver ikke at bekymre dig om at vokse fra DTX700K. Du kan altid, efter at have købt sættet, udvide med op til yderligere tre pads, hvis du har brug for flere tammer, bækkener, dobbelt stortromme-konfiguration eller noget helt fjerde. Desuden kan du også udvide med et større lilletromme-pad f.eks.

Nem tilslutning til PC og lagerenheder via USB

USB "HOST"-porten lader dig tilslutte DTX700K til en computer* blot med en enkelt USB-kabel (medfølger ikke), så de kan udveksle MIDI-data ved brug af software såsom det medfølgende Cubase AI. USB "DEVICE"-porten bruges til at importere MIDI- og audio-data ind i modulet, og som en nem mulighed for at lave backup på dine data til en USB-stick. * kræver installation af USB-MIDI DRIVER på computeren (gratis download)

Spil stortromme med din hihat-pedal!

Med et enkelt tryk kan du hurtigt skifte hihat-lukkelyden ud med en stortrommelyd. På den måde kan du nemt simulere dobbelt stortromme-setup uden at skulle investere i dobbeltpedal eller ekstra stortromme-pad.

Mulighed for stille stortrommepedal

Du kan også vælge at bruge en HH65 som stortrommepedal, hvilket lader dig øve mere stille i f.eks. en lejlighed.

Yamahas originale og eksklusive trigger-funktioner

På DTX700K kan du stacke op til 4 forskellige lyde på hvert enkelt pad - dvs. at op til 4 lyde kan trigges samtidig, når du slår på pad'et, mens "alternate"-funktionen afspiller de 4 lyde på skift for hvert slag. "Pad Song"-funktionen lader dig trigge MIDI-sequences fra pads eller ligefrem styre de digitale effekter. Med den rette opfindsomhed kan du sammensætte trommesæt, der rummer uanede muligheder på måder som akustiske trommesæt ikke kan komme i nærheden af.

Solidt rack med ægte trommehardware

Rack-systemet i DTX700K er solidt og gør det nemt at positionere din pads, og det har features fra vores almindelige trommehardware. Sættet inkluderer også et ægte Yamaha hihat-stativ, så du frit kan positionere din hihat, ligesom med et akustisk sæt. RS500-racket bruger forskudte tiltere på bækkenstativerne og justérbar kugle-clamp på lilletrommestativet, hvilket er nemmere at arbejde med og mere fleksibelt i et mindre setups.

Konfiguration:

 • Modul: DTX700
 • Snare: XP80
 • Tom: XP70 x 2
 • Gulv Tom: XP70
 • Stortromme: KP65
 • Hi-Hat: RHH135 + HS650A
 • Crash bækken: PCY135
 • Ride bækken: PCY135
 • Rack: RS500

Funktioner/specifikationer:

 • 5 Stykke DTX Tromme herunder 2 bækkener og Hi-Hat sæt.
 • 3-Zone FKS «Billedudfyldning cellulær silikone» lilletromme Pad
 • FKS «Billedudfyldning cellulær silikone» Tom Tom Pads
 • To 3-Zone bækken Pads
 • Reelle Hi-Hat stativ med bevægelige Hi-Hat pad
 • Kompakt RS500 rack
 • 1,396 Stemmer, 64 Bemærk polyfoni
 • Inkluderer egentlige Yamaha akustisk Tromme prøver.
 • 100 MB Wave-ROM, 64 MB Flash-ROM
 • USB til enhed/til vært, Aux I/sampler i
 • 12 Trigger input, Aux I/sampler i

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.