WHD Pro 14" hi hat bækkener - b-stock

  • Video 1
  • Video 2
kr. 685 NORMAL PRIS kr. 1.136 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • 14" håndlavede bronze hi hat bækkener
  • Højpoleret finish

WHD Pro 14" hi hat bækkener - b-stock

Detaljer

Et par smukke og klingende håndlavede bronze hi hat bækkener.Bemærk venligst at dette er et b-stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige indpakning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers kører enheden som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris. Leveres med en et års garanti.Software bundled med det oprindelige nye produkt er muligvis allerede blevet registreret eller kan ikke længere være inkluderet.

Produkt Ref: 80779

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Den WHD Pro vifte er højpoleret, strålende bækkener, der leverer en gennemtrængende, høj skingre angreb, og at være middeltunge i vægt de tilbyder maksimal projektion med en lang sustain, hvilket gør dem ideelle for alle rock, metal og punk genrer. Ikke kun gøre disse bækkener lyder utroligt, men de har også en fantastisk moderne udseende, som virkelig bidrager til kosmetik af enhver god sceneshow!

Dette perfekt matchede par Hi Hat bækkener tilbyder en bidende skarpe chick når lukket, og en skæring, eksplosive Syden, når de er åbne. De er usædvanligt klare og har en endnu, kontrolleret sustain.

Senest i slagtøj Design, komponenter og lyd.

WHD er en premium mærke fra Gear4music.com. Samler forkant slagtøj design og premium kvalitetskomponenter, WHD instrumenter er blevet udviklet til slagtøjsspiller søger for at tage deres lyd til det næste niveau. Den WHD sortiment inkluderer slagtøj, akustisk trommesæt, bækkener, lilletrommer og up-to-the-minute elektroniske trommesæt.

Er fremstillet ved hjælp af kun de fineste materialer, lige fra specielt fremskaffede Birk, Rosewood og amerikansk eg, at super-hårde hærdet akryl og kvalitet aluminium. Med design funktioner, herunder dobbelt afstivet hardware på tværs af sæts og professionel REMO hoveder monteret på alle akustiske trommer, WHD går langt ud over hvad der forventes fra slagtøj til denne prispunkt. Afsluttet med slående visuelle appel og skiller sig ud tone, WHD er indstillet til at etablere sig som den kræsne percussionist valg, uanset hvilken stil, de spiller.