WHD 42" Chau Gong - B-Stock

  • Video 1
kr. 6.078 NORMAL PRIS kr. 7.322 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Komplet med slagtøj og hængende rem
  • 42" bronze legering Chau Gong
  • Håndlavede i Wuhan, Kina
  • (Stå sælges separat)

WHD 42" Chau Gong - B-Stock

detaljer

Chau Gong, også kendt som Tam Tam, producerer en eksplosiv og farverige lyd, der er fuld af varme, dybe toner. Med den ikoniske bullseye design og fremstillet i Wuhan i Kina ser det lige så godt som det lyder til en meget overkommelig pris. Kobber kroppen er overladt naturligt i slående zoner og derefter laithed og poleret andetsteds at give ægte funkle til lyden.

Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 77315

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Hjemsted for Gong

42" Chau Gong er håndlavet i Wuhan, Kina; hjemsted for gong. Centrum spot og rand af Chau gong bevarer sin naturlige belægning, og resten af gong er lathed og poleret, som tilbyder den perfekte balance mellem holdbarhed og klangfarve. En blid crescendo roll på denne gong vil skabe en smuk og mystisk tone, som kulminerer i en piercing crash fuld af fastholde overtoner.

Perfekt orkestrale Instrument

Chau gong (eller Tam Tam) har etableret sig som et meget vigtigt stykke af slagtøj i et moderne Symfoniorkester grund til dens extreme alsidighed. Karakteren af en Chau gong er at tilbyde en eksplosiv crescendo med et langt delay og sustain og denne gong er ingen undtagelse, og med en lidt varieret spille teknik kan du også opnå kort, hurtigt dæmpet noter og generere alle former for forskellige og eksperimenterende lyde! Mange moderne kompositioner inkluderer Chau Gong, som er brugt i udstrakt grad for effekter, især i filmmusik.

Hvis du har også brug for en stand med denne gong, prøve den WHD justerbar Gong stå 42"

.

Funktioner og specifikationer:

  • 42" bronze legering (80% kobber & 20% Tin)
  • slagtøj og hængende rem medfølger
  • Stå ikke inkluderet

Senest i slagtøj Design, komponenter og lyd.

WHD er en premium mærke fra Gear4music.com. Samler forkant slagtøj design og premium kvalitetskomponenter, WHD instrumenter er blevet udviklet til slagtøjsspiller søger for at tage deres lyd til det næste niveau. Den WHD sortiment inkluderer slagtøj, akustisk trommesæt, bækkener, lilletrommer og up-to-the-minute elektroniske trommesæt.

Er fremstillet ved hjælp af kun de fineste materialer, lige fra specielt fremskaffede Birk, Rosewood og amerikansk eg, at super-hårde hærdet akryl og kvalitet aluminium. Med design funktioner, herunder dobbelt afstivet hardware på tværs af sæts og professionel REMO hoveder monteret på alle akustiske trommer, WHD går langt ud over hvad der forventes fra slagtøj til denne prispunkt. Afsluttet med slående visuelle appel og skiller sig ud tone, WHD er indstillet til at etablere sig som den kræsne percussionist valg, uanset hvilken stil, de spiller.