WHD 14" x 6,5" Stål Snare, Hvid

kr. 650 NORMAL PRIS kr. 884 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Stor Resonans Og Angreb
  • Høj Kvalitets Stål Snare Tromme
  • Hvid Glans Finish
  • Støbejerns Bånd
  • Remo Skind

WHD 14" x 6,5" Stål Snare, Hvid

Detaljer

Denne WHD stål 14 x 6,5 tommer lilletromme i hvid højglans finish er en ideel opgradering til begynder og trommesæt. Den har støbejerns bånd og robuste lugs og giver en god lyd. Remo skind er blevet tilføjet for at give et stort angreb og resonans hvilket kombineres med stål skallen og giver derfor en dynamisk lyd der skærer igennem mikset imellem ethvert trommesæt.

Produkt Ref: 20410

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Stål Shell

Stål er højt, men følsomme og lydhør, hvilket giver en større dynamikområde til tromme. De mest bemærkelsesværdig lyd af stål tromme skaller er deres lyse tone, længe sustain og gennemtrængende rim shot lyd. Samt den smukt færdig hvid stål shell, snare også udstyret med en kraftig snare si, og melodier godt på både stramme og slæk spændinger. Hvis rand skud er en stor del af din spillestil, eller du bare har brug for din snare til at skære gennem høj musik og har et større dynamikområde, er lilletromme stål-afskallede helt sikkert anbefales.

Die Cast bøjlerne

WHD Snare tromme tilbyder høj kvalitet die cast hoops, som give en akustisk jævnhed højre over overfladen af lilletromme. Desuden, er den generelle tone i snare forbedret. Ovenpå er Remo skind blevet tilføjet til tromme for at skabe den perfekte resonans og tone.

Funktioner og specifikationer

  • Shell materiale: Stål
  • Shell størrelse: 14 x 6,5"
  • Bøjlerne konstruktion: Die Cast
  • Finish: Højglans hvid
  • Skind: Remo

Senest i tromme Design, komponenter og lyd.

At samle forkant tromme design og premium kvalitetskomponenter, er WHD sæts udviklet til trommeslager søger for at tage deres lyd til det næste niveau. WHD sortiment inkluderer fantastisk akustisk trommesæt, up-to-the-minute elektroniske trommesæt og frisk lilletrommer; er fremstillet ved hjælp af kun de fineste materialer, lige fra specielt fremskaffede Birk og Basswood, at super-hårde hærdet akryl. Med designfunktioner herunder dobbelt afstivet hardware på tværs af sæts og professionel REMO hoveder monteret på alle akustiske trommer, går WHD langt ud over hvad der forventes af et trommesæt til denne prispunkt. Afsluttet med slående visuelle appel og skiller sig ud tone, er WHD trommer indstillet til at etablere sig som den kræsne trommeslager valg, uanset om de spiller indie, rock, metal eller jazz.