Tama Starclassic Performer B/B 4 Pc Shell Pack, Vintage grønne funkle

kr. 9.332 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Kombinerede Birk og Bubinga skaller tilbyder fantastisk toner
  • Har fokuseret og præcis lyd af birk
  • Bubinga lag forbedre lave ende toner
  • Star-Cast montering sikrer Shell Isolation fra Hardware
  • Bemærk - bækkener, Snare og Hardware ikke inkluderet

Tama Starclassic Performer B/B 4 Pc Shell Pack, Vintage grønne funkle

detaljer

Tama Starclassic Performer B/B shell pakke er designet til at tilbyde trommeslagere rige, sonic skønhed bubinga skaller, men til en mere overkommelig pris. Resultatet er et ægteskab af bubinga og Birk, giver spillere en overkommelig men helt specielt trommesæt. Featuring den præcise angreb af birk, men også nyde den rige lave ende af bubinga Starclassic Performer BB er perfekt for dem, der søger professionel, kompromisløs tone uden at sprænge banken. Star-Cast tom montering også sikrer, at skaller er isoleret fra hardware, at tillade dem at genlyd fuldt ud.


Produkt Ref: 50808

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Tromme skaller

Starclassic Performer B/B skaller er designet med en unik konstruktion, anvender 3ply Bubinga inderste lag og 4-5ply Birk over toppen. Disse to træsorter arbejde sammen om at skabe en rig, dynamisk tone, tilbyder fokuseret angrebet af en Birch shell med en Bubinga shell forbedret nedture.

Star-Cast monteringssystem

Star-Cast montering System har altid tilbudt top resonans og stabilitet for TAMA'S pro-trommer, men nu TAMA har forbedret det yderligere. Et nyt strømlinet design gør det nemmere at placere toms tættere sammen til større lethed og komfort end nogensinde før. Desuden tilbyder en switch til aluminium lettere vægt og endda sandere tonale vibrationer. Sidst, men ikke mindst, Star-Cast er nu belagt for at matche din tromme shell hardware!

Minimum Shell kontakt

Fra Star-Cast montering System til en enkelt lille lugs var alle aspekter af Starclassic seance at kombinere med Tama's ideal om den nøgne minimum af shell kontakt. I stedet for metal badges nittet til shell benytter Starclassic en ahorn lufthul cap og et logo, der er trykt på skallen, inden den definitive finish anvendes. Disse funktioner også bidrage til Starclassics rige, tidløst udseende.

Trykstøbt bøjlerne

Bøjlerne ikke kun påvirke tromme tuning men også påvirke trommelyd, og derfor er valget af bøjlerne var så vigtigt at designerne af Tamas professionelle tromme linjer. Tama Starclassic ahorn har zink trykstøbt hoops, der fremstilles ved at indsprøjte smeltet metal i forme. Die-cast hoops har flere tæthed og er mere konsekvent i form end triple-flanger hoops, der fremstilles ved at bøje metal plader. Die-cast hoops gøre tuning mere ensartet og nemmere at opnå fordi spændinger bolte altid kontakte hoop korrekt. Trommer udstyret med trykstøbt hoops tilbyder også skarpere angreb, klart og rungende diskant og meget mere kraftige rand skud.

Konfiguration

  • 22"x 18" kick tromle
  • 10 ' x 8' Tom
  • 12" x 9" Tom
  • 16" x 14" gulv Tom
  • MTH909 Dobbelt Tom holder

Bemærk venligst: bækkener, snare tromme og hardware sælges separat