Tama Starclassic 4 Pc Bubinga 22" Shell Pack, granat quiltet Bubinga

kr. 21.035 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Alsidig Tone og kraftige projektion
 • Dynamisk lyd ideel til mange forskellige genrer
 • Ekspressive resonans
 • Karakteristiske æstetiske
 • Professionel Standard tromme for højere niveau spillere

Tama Starclassic 4 Pc Bubinga 22" Shell Pack, granat quiltet Bubinga

detaljer

Tama Starclassic Bubinga 22" Shell Pack, Garnet quiltet Bubinga bringer brugeren en fornem æstetiske og klare tone, der virkelig adskiller det fra resten. Sættet kan anvendes til et væld af forskellige genrer, finde sig selv på hjem spiller heavy rock eller jazz. Bubinga tone træ tilbyder en lignende lyd som i ahorn skaller, men med en mere afrundet mørk fastholde, at give spilleren en rig tone og formidable tilstedeværelse.

Produkt Ref: 76736

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Tama Starclassic Bubinga 22" kombinerer tonen i en Bubinga shell med en karakteristisk æstetik, der er sikker på at indstille trommeslager som den focal stykke af enhver præstation. Med Bubinga skaller spilleren kan forvente en meget mørkere lyd, med en rig fuld sustain det vil sige købedygtig projektet effektivt gennem blandingen.

Star-Mount System

Tama's innovative Star-Mount system maksimerer trommer resonans, også at yde støtte i fire særskilte punkter på dejen side hoop på trommer.

Minimum Shell kontakt

Fra Star-Cast montering System til en enkelt lille lugs, var alle aspekter af Starclassic skræddersyet til Tama's ideal om den nøgne minimum af shell kontakt. I stedet for metal badges nittet til shell bruger Starclassic en ahorn luft-hul cap og et logo, der er trykt på skallen, inden den definitive finish anvendes. Disse funktioner også bidrage til Starclassics rige, tidløst udseende.

Bubinga

Med en utraditionel kombination af dybde og en bidende angreb, bubinga funktioner en meget aggressive angreb kombineret med en intens dybde og sustain. Bubinga er en hård tropisk træ med en straight sikringsanlæg korn. Det er ofte samlet for sit fornemme æstetiske og typisk lyse svar.

Quick-Lock Tom parentes

Tama quick-lock tom parentes giver en hurtig og nem måde at setup og opdeling din sæt. Derudover når tromme er placeret på ben eller en tom stander er der ingen grund til at vedhæfte og justere separat hukommelse låse for at gemme indstillingen. Ved at bare skubbe kontakten på beslaget, vil det adskille i to dele, at holde "memory lock" del på fod eller ben, gemmes din placering og gøre det næste sæt op hurtigt og nemt.

Quick-Lock beslag også ansætte gummi foring med henblik på at reducere vibrationer overføringen til tom stande eller gulv tom ben; yderligere isolering trommer og forbedre resonans.

Trykstøbt bøjlerne

Tamas zink trykstøbt bøjlerne er fremstillet ved at indsprøjte smeltet metal i forme, skabe en tætte hoop der? s mere konsekvent i form end triple flanger bøjlerne. Dette design giver trommer med en sprød angreb, klar, resonerende diskant og kraftige rand skud. Trykstøbt hoops gøre tuning mere ensartet og nemmere at opnå fordi spændinger bolte altid kontakte hoop korrekt.

Klo kroge

Klo kroge stabilisere træ stortromme tøndebånd, at holde dem på plads uanset hvor hårdt du spiller. Kløer har indbygget gummi foring, som hjælper med at beskytte træ og vedligeholde tuning, selv under lange forestillinger. Gummi rum også hjælpe beskytte klo kroge og spænding bolte form skade når stortrommen er placeret på jorden.

Air polstret gulv Tom ben

Starclassics luft lomme gummifødder er designet med en speciel luftkammer, der absorberer stød og hjælper med at fjerne overførsel af vibrationer til gulvet, at skabe en forbedret og komfortabel spiloplevelse.

Tama

Med op til 40 år inden for tromme, har Tama udviklet et unikt mærke, der prioriterer både store tonale kvalitet og enestående æstetik. Med en eklektisk liste af kunstnere på deres tjenesteliste, har Tama konsekvent leveret kvalitets percussion til en lang række musikere gennem årene. Denne omfattende liste inkluderer holder af dyr som ledere trommeslager Matt Garstka, miltbrands Charlie Benante, ZZ Top's Frank Beard og Kendrick Lamar's Rico Nichols. Tama trommer fremhæve hver enkelt specifik nuanceret stil af at spille og i øvrigt give spilleren uden sammenligning tone og alsidighed.

Funktioner

 • Bubinga skaller
 • Star-Cast monteringssystem
 • Trykstøbt bøjlerne
 • Klo kroge
 • Stortromme Spur beslag
 • Air polstret gulv Tom ben

Konfiguration

 • Stortromme: 18" x 22"
 • Tom: 8" x 10"
 • Tom: 9" x 12"
 • Gulv Tom: 14" x 16"