Tama Silverstar Metro marmelade Shell Pack, hvid funkle

kr. 3.546 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Høj kvalitet Birk skaller tilbyder utrolig Tone.
 • Star-Mount System tilbyder øget resonans.
 • Tama's lyd Arc Hoops forbedre naturlige toner.
 • Holdbare Forkromet Hardware og hvid Sparkle Finish.
 • Kompakt og bærbar 3-Piece konfiguration

Tama Silverstar Metro marmelade Shell Pack, hvid funkle

detaljer
Den Tama Silverstar Metro Jam Shell Pack er en lille og kompakt sæt. Med en 16'' kick tromme, rack tom og gulv tom, shell pakke er perfekt for at spille i små spillesteder, på gaden, eller hvis du ikke har meget plads, øvelse. Lavet af birchwood skaller, vil Silverstar producere et mægtigt rige tone med en varm resonans.

Bemærk: Bækkener og hardware ikke inkluderet.

Produkt Ref: 73199

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Birk skaller

SilverStar skaller er fremstillet fra omhyggeligt udvalgte birchwood og udformet ved hjælp af samme støbning metoder som high-end Tama trommer. Ved at oprette trommer med denne metode, kan spillere opnå en kraftig lyd med rige toner og en varm resonans. Hver af Silverstar trommer er monteret med Tama's 'Lyd Arc' tøndebånd, som er baseret på '' stick slave hoops'', der blev brugt på vintage snare trommer. Alle kanter af lyd arc hoops bøje indad, dette øger trommer naturlige toner, mens tilbyder øget følsomhed, præcision, og control.

Star-Mount System og forskydelige Tom indehaveren

Tama's Star-mount system øger tromme resonans og giver støtte på fire punkter på dejen side hoop af en tromme. Beslag øje-bolte slide til venstre og højre, så det er muligt at forhindre øje-bolte fra at røre ved hinanden, selv når du opretter to toms tæt på hinanden. At holde rack tom på plads, Silverstar sæt funktioner Tama's MTH900BN tom indehaveren, der giver tromme skal flyttes bagud eller fremad. Ved at blot løsne en square-headed bolt, rack tom kan flyttes op til kan 50mm til enhver position, du konfigurere tromme til dine specifikationer.

Lav masse kabelsko

Funktionen trommer Tamaer specialdesignet separat lugs, der er lav i massen, reducere den overflade er, at lugs besætte. Med en mindre design tilbyder lugs en struktur, der ikke hindrer skaller resonans, hvilket resulterer i en renere lyd.

Klo kroge

Klo kroge stabilisere træ stortromme tøndebånd, at holde dem på plads uanset hvor hårdt du spiller. Kløer har indbygget gummi foring som hjælper med at beskytte træ og vedligeholde tuning selv under lange forestillinger. Gummi rum også hjælpe beskytte klo kroge og spænding bolte fra skade når stortrommen er placeret på jorden.

Perfekt Foundation Setup

Den Tama Silverstar Metro Jam Shell Pack tilbyder en opsætning af fundament, der kan være færdig med den hardware og bækkener efter eget valg og udvidet med add-on trommer og indehavere, hvis du vælger. Når parret med høj kvalitet bækkener og hardware, Silverstar Metro Jam Shell Pack tilbyder en stor og lærerig oplevelse for trommeslagere af ethvert niveau og erfaring.

About Tama

Med op til 40 år industri-tromle, Tama har udviklet et unikt mærke, der prioriterer både store tonale kvalitet og enestående æstetik. Med en eklektisk liste af kunstnere på deres tjenesteliste, Tama har konsekvent leveret kvalitets percussion til en lang række musikere gennem årene. Denne omfattende liste inkluderer holder af dyr som ledere trommeslager Matt Garstka, miltbrands Charlie Benante, ZZ Top's Frank Beard og Kendrick Lamar Rico Nichols. Tama trommer fremhæve hver enkelt specifik nuanceret stil af at spille og give spilleren uden sammenligning tone og alsidighed.

Specifikationer

 • Shell: Birk 6-Ply 6mm (TT, FT, SD) / 7-Ply 8mm (BD)
 • Stortromme bøjlerne: Træ
 • Hardware: Chrome
 • Finish: Hvid funkle

Konfiguration

 • Stortromme: 14'' x 16''
 • Gulv Tom: 11'' x 13''
 • Tom Tom: 6.5'' x 10''