Tama STARPHONIC 14" x 8" PST148E Snare Tromme, stål

kr. 2.620 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Innovative nye Hardware til toppen af vifte præstation
  • Varme, Solid lyd og stor følsomhed
  • Fuld projektion og Resonant Tone
  • 1 mm stål Shell for stramme sprød Snare svar
  • Hurtig og nem Snare hovedet ændringer

Tama STARPHONIC 14" x 8" PST148E Snare Tromme, stål

detaljer
Tama STARPHONIC 14" x 8" stål Snare tilbyder top-of-the-line lyd til en overkommelig pris. Ved at kombinere nye, innovative hardware og en 1mm tyk stål, STARPHONIC snare har en varm solid lyd og stor følsomhed. En helt ny hoop, lug og si design samt Super høj følsomme Hi-Carbon Snare ledninger og en specialdesignet rillet Hoop alle kombinere for at producere en professional, kraftigt og brugervenligt snare tromle.

Produkt Ref: 79157

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Rillede Hoop

Tama omhyggeligt studeret de evolution hoop og dens indflydelse på en snare's lyd. De kombinerede vintage design og moderne teknologi til at skabe Starphonic snareer ny patenteret rillet Hoop.

Forsynet med kant

Den STARPHONIC bærende kanter har en vinkel på 2,5 mm, inde fra den ydre overflade af skallen. Kanten er skåret til en rund krave til at følge den naturlige form af tromme hoved. Dette skaber en bedre pasform mellem tromme hoved og shell, maksimere resonans.

Super følsomme Hej-Carbon bidsk Snare

Dette nye stykke af hardware passer mere tæt til de snare side hoved til større følsomhed og lysere, friskere lyd. Det er blevet redesignet med nye materialer og en skræddersyet plade form og wire coil snoede mønster.

Frihed Lug & Claw krog

En ny hurtig release system tillader dig at løsne spændinger stænger og vippe klo kroge fra den rillede Hoop. Dette gør skiftende Trommeskind, hurtigt og nemt.

"Lineær-Drive" si

STARPHONIC si anvender en "Liner-Drive"-system, som giver større control af håndtaget justering arm og SIS installation bevægelse. Selv om du flytter armen hurtigt vil du ikke høre den sædvanlige slag af ledningerne rammer bunden hoved. Si bevægelse er designet til at arbejde i en sande lineære bevægelse svarende til forslaget fundet på "runde tandhjul" tromme pedaler. De fleste sier er ikke udformet som dette og har tendens til at fremskynde lige før den snare ledninger forbinder med den snare side hoved. Også, ved at vippe vinkel butt plade 30 grader, dette design holder de snare wire snore eller tape mere fast og reducerer unødvendigt pres på si og shell.

Ikke løsne gummipakning

STARPHONIC'S claw kroge funktion en gummi blokere inde for at forhindre spænding bolte fra løsne under afspilning. Når spændingen bolten spændes, klo krogen er trykket mod gummi klodsen inde klo krog og tilføjer pres til spændingen stangen inde.

Aftagelig Butt plade

Aftagelig si Butt tillader dig at ændre din snare side hoved, men holder det snare wire spænding i sin oprindelige tilstand. Bare løsne skruerne og fjern butt plade med fængende lilletrommer stadig på. Når du vedhæfte butt pladen, den snare wire spænding vil blive gendannet til sin oprindelige position og kalibrering. Grooved Snare Side Hoop har en åben ramme for enklere drift.

Ratchet stil bidsk spænding Adjuster

At forhindre bidsk lilletrommer fra løsne Tama indarbejdet en skralde system på den si spænding justeringsmekanisme. Meget som en justering værktøj med fine gear, det opnår højtryk fastholdelse, selv med extreme indstillinger. Enkelt klik justeringer tilbyder en lodret pull af 0.083mm wire bevægelse, som tillader dig at opnå ultra følsomme mikro-justeringer.

About Tama

Med op til 40 år industri-tromle, Tama har udviklet et unikt mærke, der prioriterer både store tonale kvalitet og enestående æstetik. Med en eklektisk liste af kunstnere på deres tjenesteliste, Tama har konsekvent leveret kvalitets percussion til en lang række musikere gennem årene. Denne omfattende liste inkluderer holder af dyr som ledere trommeslager Matt Garstka, miltbrands Charlie Benante, ZZ Top's Frank Beard og Kendrick Lamar Rico Nichols. Tama trommer fremhæve hver enkelt specifik nuanceret stil af at spille og give spilleren uden sammenligning tone og alsidighed.

Specifikationer

  • Shell: 14" x 8" 1 mm stål
  • Lug: Frihed Lug
  • Hoop: Rillede Hoop (10lug)
  • Si/Butt: "Lineær-Drive" si/aftagelig Butt
  • Snare Wire: MS20RL14C Super følsom Hej-Carbon Snare Wire