Snareweight M1 Snare dæmpning System

  • Video 1
kr. 113 NORMAL PRIS kr. 139 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Fleksibelt Design Match trommeslagere naturlige dynamik
  • Magnetiske fleksibilitet for hurtigt at ændre indstillinger
  • Patenterede Clip passer alle Tromme størrelser
  • Ægte USA læder
  • 5 forskellige indstillinger

Snareweight M1 Snare dæmpning System

detaljer
Snareweight M1 Snare dæmpning System er designet til at hjælpe med at dæmpe lyden af din trommer af kontrollerende resonans uden at ofre noget af lysstyrken. Snareweight har designet den bedste og nemmeste måde at dæmpe lilletromme giver dig frihed til at forme din lyd den måde du ønsker.

Produkt Ref: 68867

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Den Snareweight M1 er et specielt designet dæmpende system for snare trommer, der er udstyret med en 4" Læder bånd, der kan være knyttet til nogen snare drum ved hjælp af sin patenterede klip, der kan passe enhver tromme størrelse. M1's Læder bånd kan ændres alt efter hvad du har brug for, med fire forskellige mængder af afdæmpende spænder fra meget lys og lys til medium og ingen overhovedet. Det har et fleksibelt design, som gør det muligt at matche din naturlige tromme dynamics og forhindrer det klistrer til tromme hoved.

Flere afdæmpende indstillinger

Den Snareweight tilbyder 5 forskellige indstillinger for at vælge til, der giver mulighed for at finde den korrekte mængde af dæmpning du ønsker. Det & rsquo; s magneter giver mulighed for hurtig ændring og vil holde M1 sikkert og vandt & rsquo; t påvirker lyden af din tromme. M1 kan indstilles til ingen dæmpning på alle, alle læder på tromme, venstre halvdel foldes, højre halvdel foldes, og begge sider foldet over. Disse forskellige indstilling kan bruges til at finde den rigtige mængde af dæmpning alle i en enkel og brugervenlig enhed.