Sabian XS20 Performance Sæt 14" Hi-hatte, 16" Crash, 20" Ride

 • Video 1
kr. 2.190 NORMAL PRIS kr. 4.353 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Præcisions Udformet B20 Legering Konstrution
 • Strålende Finish for Sprøde, Lyse Toner
 • Vintage Style med Forbedret Reaktion og Feel
 • Perfekt Balance Mellem Pris og Performance
 • Inkluderer 14" Hi-hatte, 16" Medium Thin Crash, og 20" Ride

Sabian XS20 Performance Sæt 14" Hi-hatte, 16" Crash, 20" Ride

Detaljer
Sabian XS20 performance sæt indeholder 14" Hi-hatte, en 16" Medium tynd Crash, og et 20" Ride. Det giver dig et stort udvalg af høj kvalitet bækkener for din opsætning. Udformet med en innovativ produktions teknik, er XS20 blevet designet til at repræsentere sprøde, bidende lyde fra vintage bækkener. Denne pakke er ikke kun ideel til enhver trommeslager, som er ude efter at opgradere deres bækkener til en begynder der skal have sit første sæt.

Produkt Ref: 10625

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Om Sabian

Fra moderne til vintage, Sabian bækkener anvendes i næsten alle musikalske genrer, af nogle af de største navne i trommespil. Sabian er altid det første valg for førende trommeslagere som Chad Smith, Mike Portnoy, Dave Weckl, Neil Pert og mange flere.

Sabian stræber efter at skabe bækkener og lyde, der er rigtige for dig, og hvad du gør. Populære bækkener såsom B8 bækken serien er verdens førende serien for kvalitet bronze bækkener på en meget tilgængelig pris, tilbyder bronze kvalitetsdesign, stram og lyse lyd. Alternativt tilbyder Sabians XS20 serie, midten af pris punkt bronze bækkener populære modeller og lyde.

Precision udformet B20 legering

Blending Sabian B20 Bronze med moderne teknologi udbytter bækkener for premium kvalitet til en lav pris. Secret-processen B20 legering er præcision er udformet til at levere utrolige værdi. Udformet med en innovativ produktion teknik, XS20s er blevet designet til at repræsentere sprøde, bidende lyden af vintage lyse bækkener.

Øget volumen og Definition

Den Sabian XS20 14'' Medium Hi-Hats har en medium vægt øverste bækken med en tung bund. Medium toppen giver nøjagtige stikning respons samtidig med tungt bund øger klarhed og skære. Denne parring øger volumen, leverer ren stick / pedal definition og fylde, når spillet åbne, hvilket resulterer i en alsidig par af bækkener.

Forbedret reaktion

Sabian XS20 16'' Medium tynd Crash bækken kombinerer respons af en tynd crash med den øgede strøm af en medium vægt, giver en alsidig og effektiv crash for enhver trommeslager. Komplet med en fed, opdaterede professionelt udseende, hånd-lathed brede riller og fremstillet af musikalske B20 bronze dette bækken leverer en lyse og alvorlige musikalske lyd.

Rene musikalske lyd

Sabian XS20 20'' Ride giver en velsmagende balance af stick definition og tonale vask betyder, at du får en ren musikalsk klang ved alle lydstyrker. Komplet med en mellemstor klokke for at spille fast riller.

Specifikationer

 • Omfatter: XS20 14'' Medium Hi-hatte, XS20 16'' Med-tynd Crash bækken & XS20 20'' Ride bækken
 • Stil: Vintage
 • Lyd: Lyse
 • Metal: B20 Bronze
 • Pitch: Mid til høj
 • Finish: Strålende