Sabian XS20 5 Piece Super sæt med O-Zone Crash & bækken taske

kr. 6.801 NORMAL PRIS kr. 8.312 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Bronze legering opførelse for Bright, fokuseret Tone
 • Forbedret reaktion og føler
 • Perfekt opgradering til en eksisterende installation
 • Avanceret præstation til en konkurrencedygtig pris
 • Medfølger taske til O-Zone bækken 16''

Sabian XS20 5 Piece Super sæt med O-Zone Crash & bækken taske

detaljer
Den Sabian XS20 5 Piece Super Set har et stort udvalg af høj kvalitet bækkener, hver indeholder en bronze legering konstruktion med strålende finish for lyse og fokuseret toner, som supplerer en række trommespil stilarter og genrer. Det medfølgende O-Zone bækken er perfekt til brug som en effekter bækken, mens medium turen giver en pålidelig og alsidig præstation til at understøtte din hele spektret. Med inddragelse af 2 dB control crash bækkener, bækken pakke understøtter de mest velformulerede spille teknikker. Ideel som en opgradering til et begynder sæt af bækkener, den Sabian XS20 5 Piece Super Set tilbyder fremragende præstation til en reduceret pris.

Produkt Ref: 82609

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Pack indeholder

 • Sabian XS20 21" Medium Ride bækken
 • Sabian XS20 18" dB Control Crash bækken
 • Sabian XS20 16" dB Control Crash bækken
 • Sabian XS20 14" X-Celerator Hi-Hat bækkener
 • Sabian XS20 16" O-Zone bækken med gratis taske

21" medium Ride

Den Sabian XS20 21" Medium Ride bækken balancerer en ren, lyse tone med en forbedret reaktion og føler, som er ideel til et stort udvalg af trommespil stilarter og genrer. Bækken er blevet fremstillet ved hjælp af en unik konstruktion proces for at opnå avanceret præstation, som vil tilføje personlighed og karakter til dine trommespil, afhængigt af din stil. Bækken er både afbalancerede og holdbare, tilbyder et fantastisk projektion, som er velegnet til live performance og studio applikationer.

dB Control Crash's

Den Sabian XS20 18" dB Control Crash bækken er designet til at brugt til lav-volumen indstillinger, tilbyder lyse toner sammen med en skarp og bidsk respons takket være det ekstra tyndt design. Den forkortede delay gør den crash ideel til brug med en række trommespil stilarter og applikationer hvor volumen er ikke afgørende. Holdbare B20 bronze opbygningen er kombineret med en strålende finish for de lyseste lyde, hvilket gør det det perfekte akkompagnement til din eksisterende tromme setup.

14" X-Celerator Hi-hatte

Den Sabian XS20 14" X-Celerator Hi-Hat bækkener tilbyder en meget lydhør føler med sprød, lyse toner, takket være den vintage-stil B20 bronze opbygningen. Det øverste bækken tilbyder en medium vægt for nøjagtige og velformulerede stikning, mens det nederste bækken bærer mere vægt, giver et løft i klarhed med lyse tonale karakteristika. Hi-Hats er ekstremt alsidige og lyder godt, når de anvendes i et stort udvalg af tromme stilarter, genrer og programmer. Med øget følsomhed og en yderst spilbar design, den Sabian XS20 14" X-Celerator Hi-Hat bækkener er det perfekte valg for en opgradering til din eksisterende installation, eller et godt valg for et første sæt af hi-hat bækkener for alle udviklingslande trommeslager.

O-Zone bækken 16''

Den Sabian XS20 16" O-Zone bækken funktioner en B8 legeret konstruktion for en skarp reaktion, parret med en eksplosiv lyd og uovertruffen projektion. De skurrende toner, som dette bækken kan producere gør den ideel for selv de mest intense tromme stilarter og genrer. Integreret O-Zone huller sikrer en hurtig reaktion og føler, ideel til udtryksfulde spille teknikker. Med en gratis bækken taske for nem opbevaring og transport, den Sabian XS20 16" O-Zone bækken tilbyder en unik add-on til din opsætning til en yderst konkurrencedygtig pris.

Funktioner

 • Bronze legering opførelse
 • Lyse og fokuseret toner
 • Jævn og nøjagtig reaktion
 • Inkluderet bækken taske til 16" O-Zone