Sabian AAX præstation sat 14" Hi-hatte, 16" Crash, 20" Ride

kr. 5.118 NORMAL PRIS kr. 7.555 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Sabian AAX præstation bækken sæt
  • 14 Tommer fase Hi Hats
  • 16 Tommer fase Crash bækken
  • 20 Tommer fase Ride bækken
  • Sonically matchede i Sabian hvaelving

Sabian AAX præstation sat 14" Hi-hatte, 16" Crash, 20" Ride

detaljer

Den første moderne B20 bækken designkoncept dynamiske Focus leverer total kontrol ved at fjerne volume tærskel og fordrejning. Lyse angrebet, den flimrende sustain og AAX evne til at udføre med excellence på alle diskenheder kan din spiller skinne.

"AAX ankomst ændrede alt. Dens så effektivt, så effektiv, så moderne ". Daniel Adair

Produkt Ref: 5936

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Matchede for optimal ydelse compatilbility af specialister i SABIAN hvælving, lade 'Sonically matchede' sæt dig spille en stor klingende sæt af bækkener... lige ud af boksen.

Trykke den. Thrash den. Med sin dynamiske Focus design levere samlede respons nøjagtighed på hver volumen, lader kun AAX dig arbejde alle dynamiske niveauer fra lav lydstyrke til høj, med total kontrol. I studiet eller på scenen, i hver stil af musik, leverer kun AAX sådanne konsekvent lyse, sprøde, klare og opskæring svar. AAX er den ultimative moderne Bright lyde

AAX Core modeller liste gør det lettere for dig at finde de bedste bækkener for din lyd, stil og budget. Blandt de innovative modeller i denne er serie X-Plosion Crash med sin hurtige og fulde svar, og fyndig X-Treme kinesiske. Ved at kombinere en Studio Crash med en lidt tungere fase crashe er en fantastisk måde at øge det dynamiske område af dit sæt-up.p.

Dynamisk fokus

Den første moderne B20 bækken designkoncept 'Dynamisk fokus' leverer total kontrol ved at fjerne mængdemæssig tærskel og forvrængning. Den lyse angreb, den flimrende sustain og AAX evne til at optræde med ekspertise på alle diskenheder lader din afspilning skinne.

AAX præstation sæt består af:

  • 14" fase hatte

  • 16" stage crash

  • 20" fase ride

AAX leverer ren, lyse flimrende toner. Som rustfrit stål er AAX cool, moderne og yderst effektiv. Med sine strømlinede design og lyd-shaping autofokus respons funktion er AAX den ultimative gennembrud i moderne bækken gør. Tryk med fingeren eller thrash med en pind, Auto-fokus respons maksimerer følsomhed, udligner høj & lav pitch niveauer og renser lyde ved at frafiltrere modstridende overtoner. AAX lyde er ren og præcis. Ideel i studiet, ideel på scenen. AAX leverer frihed til at lyde godt i musik.

"Headstocksten af AAX ændrede alt. Dens så effektiv, så effektiv, så moderne ". Daniel Adair

"AAX er et hemmeligt våben. Trykke på det eller smække det, det leverer altid. Jeg blande AAX og APX. Nu det er en ond combo!" Ray Luzier