SJC trommer Tour serie 14'' x 7'' Snare tromle, Ltd Edition lilla plet

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
 • Video 5
kr. 3.137 NORMAL PRIS kr. 5.145 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Unikke Custom lilla plet Finish
 • 100% amerikansk ahorn Shell for alsidige, Resonant Tone
 • Hovedt håndlavet i Massachusetts, USA
 • GS007 Trick kaste Off giver mulighed for glat løftestang indsats
 • 2,3 mm stål Hoops fremme længe og åbne sustain

SJC trommer Tour serie 14'' x 7'' Snare tromle, Ltd Edition lilla plet

Detaljer
Den SJC Trommes Tour trommer Tour serie 14 x 7 Snare tromme har en unik brugerdefinerede lilla pletten med en fantastisk messing hardware. Dette SJC Tour snare bringer klassiske visuelle stil og formidable tone og kombinerer dem i én omfattende pakke. Med en ahorn shell kan spilleren forventer varm og resonant tone, der skærer lige igennem mixet add-on til en velafbalanceret og samlet solid lyd. Den SJC Tour serie af trommer og lilletrommer er blevet en fast favorit med trommeslagere verden over takket være kombinationen af høj kvalitet amerikanske hånd producent og uovertruffen tone.

Bemærk: Når du køber en SJC snare drum fra Gear4music du vil gøre betydelige besparelser mod omkostningerne ved direkte forsendelse fra USA og EU told importafgifter. For yderligere oplysninger venligst kontakt os

Produkt Ref: 72153

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Den Snare

SJC Tour serie Snare 14 x 7 Snare Tromme, Custom Purple Stain messing Hardware bringer kraftig og fornem tone til fingerspidserne af afspilleren. Forholdsvis dybt til andre lilletrommer, SJC Tour serie Snare tilbyder resonans, mens samtidig tilbyder bidsk angreb og særskilte klarhed.

Hardware

SJC 45 hånd skære bærende kanter sikrer, at skaller genlyd og konsekvent bo i tune tilføjer mere sustain med en ekstra lysstyrke. Ud over dette, den standard SJC snare ledninger giver en fantastisk blanding af shell tone og snare wire snap, yderligere bistå definitionen af lilletrommer dynamisk lyd. Tube lugs anvendes på Club serien Snare er holdbare og giver stor stabilitet og indstillingsmuligheder. A vintage smide figurerede på den snare bruger en simpel og laterale stil kaste off der gør praktisk og nem betjening prioritet.

Hver tromme er individuelt afstemt og spillede for at sikre, at de er klar til at blive spillet ved ankomsten, hvilket betyder at SJCS forbløffende tone er umiddelbar råder spillere.

Fremstilling

Med en fantastisk lyd kommer også en stor æstetisk. Den karakteristiske SJC badge beliggende på skallen stolt mark den snare som et produkt af høj kvalitet produktion og håndværk. Bygget i Massachusetts af de samme håndværkere, der skaber de innovative brugerdefinerede sæts bevarer The SJC Tour serie ultimative lydkvalitet samt et klassisk udseende. En elegant sort satin farvet finish på Maple giver den snare en vintage udseende samtidig bevare sin særpræg varme glat og alsidig tone.

Om SJC trommer

Med ydmyge start i Mike og Scott Ciprari's (SJC) bedstemors kælder, SJC har siden udviklet sig til en af verdens førende tromme producenter og leverandører. Brødrene var i begyndelsen fast besluttet på at pioneer lyden af en generation, utrætteligt forsøger at forbedre sig selv og deres drum sæts indtil de havde nået en tilstand af perfektion. Da brødrene færdigheder skred frem, og de fik bedre på bygningen, regnede de det en god idé at få nogle af deres venner til at spille deres sæts og begynde at sprede gulv. Bands som A Wilhelm Scream og Strike Anywhere var nogle af de få påtegninger fra brødrene. SJCS vendepunkt kom, da den musikalske sensation ' Panic! På diskoteket ' spillede MTV music awards i 2006. Dette afgørende øjeblik aktiveret mærke at forgrene sig og støtter et stort udvalg af større og mere forskelligartet bands som Hawthorne højder, Aiden og Cobra Starship. Udvide deres allerede imponerende kunstner tjenesteliste, SJC begyndte at nå hidtil usete højder og formået at flytte fra deres bedstemødre kælder og til et lagersted, aktivering SJC at indføre et lille antal nye dedikerede personale.

Omfavne spillet af innovation, SJC har konsekvent lavet trommer, der producerer høj kvalitet tone og en særskilt karakter, ofte til den nøjagtige specifikation af højtprofilerede kunstnere. I de sidste to år har SJC underskrevet trommeslagere Branden Steineckert (Rancid), Cyrus Bolooki (ny fundet herlighed), Zach Lind (Jimmy Eat World) og Tre Cool (Green Day). Med alle disse verdenskendte kunstnere tidligere er godkendt af store internationale virksomheder, er det meget sigende af SJC for deres ønske om at skifte til en custom selskab.

Altid på forkant med innovation, SJC har altid fokuseret på at gøre trommeslager i focal punkt i enhver præstation. Med en næsten endeløs række af brugerdefinerede indstillinger prioriterer SJC trommeslagers specifikke krav samtidig aldrig gå på kompromis med deres klassiske og unikke lyd. Med en stadigt voksende liste af store navne på deres tjenesteliste, har SJC været en konsekvent valg for mange kendte trommeslagere verden over, understreger deres engagement i kvalitet og lyd.

Anmeldelser

"Jeg har spillet bogstaveligt talt hvert mærke af os trommer derude, og jeg har endelig fundet mit hjem. Jeg har ledt fra trommer som disse hele mit liv. Ægte amerikansk hot rod brugerdefinerede sæts. Fra udseendet og lyden til den service og opmærksomhed, det er godt at nu være en del af familien SJC. " Albummet Cool - Green Day

"Jeg har ingen anelse om hvordan jeg kun lige begyndt at spille disse trommer, de lyder utroligt! Ikke sikker hvad rock jeg lever under. Jeg kan ikke udtrykke, hvor stolt jeg skal nu være en del af SJC og komme til at spille disse fantastiske trommer hver aften." Dave Pernille

"Mig at være reel og ærlig: Jeg er så stolt over at spille SJC trommer. De har behandlet mig så godt siden jeg begyndte at spille dem 5 år siden. Tak!" Rian Dawson-All Time Low

"Den snare tromme, trods sin store dybde, er utrolig lydhør over for blødere slagtilfælde og har en fair snap når lokkede. Dens tykke 10-delt ahorn shell producerer en varm tonalitet, især når spiller rand-skud, som er hjulpet af sin aflange krop." "Tour-serien flåter alle de rigtige kasser, tilbyder en meget brugbar sæt på tværs af et bredt udsnit af genrer." Rhythm Magazine

Funktioner

 • 7 x 14 ahorn Shell
 • Brugerdefinerede lilla plet Finish
 • 2,3 mm Hoops
 • 20 Strand Snare ledninger
 • Double Ended rør kabelsko
 • Messing Hardware
 • Trick kaste Off