SJC trommer Custom stribet 14 x 7 Snare tromle, Seafoam, Merlot & Pearl

 • Video 1
 • Video 2
kr. 5.749 NORMAL PRIS kr. 6.387 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Unikke Custom en Off Snare
 • Hovedt håndlavet i Massachusetts, USA
 • 100% amerikansk ahorn Shell med rige Tone
 • SJC skjold forbindelsesstykker tilbud bedre Tuning stabilitet og indstillingsmuligheder
 • Fantastisk messing Hardware

SJC trommer Custom stribet 14 x 7 Snare tromle, Seafoam, Merlot & Pearl

detaljer

Denne SJC trommer Custom stribet Snare er et andet eksempel på SJC Custom Trommes dedikation til at skabe de bedste klingende trommer, med et niveau af skønhed og opmærksomhed for detaljer, der ikke kan slås. Denne SJC snare er blevet kærligt håndlavede i USA, med en 10 lags 100 procent amerikansk ahorn shell tilbyder nogle af de rigeste og fuld rørige toner, og lige foranstaltninger af lange sustain og resonans. Bedøvelse messing hardware fuldender udseendet af denne SJC snare, medens den vintage kaste tilbyder en hurtig og præcis aktion.Bemærk: Når du køber en SJC trommesæt fra Gear4music du vil gøre store besparelser mod omkostningerne ved direkte forsendelse fra USA og EU told importafgifter. For yderligere oplysninger venligst kontakt os

Produkt Ref: 75825

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

The Snare

SJC trommer stribede serie 14 x 7 Snare Tromme, Seafoam, rød & Aged Pearl bringer kraftig og fornem tone til fingerspidserne af afspillerenMed forbedret lavere frekvenser og jævn fordeling af midten og høje frekvenser, lyden er klar og understøtter en bred tuning vifte gør for en god generelle formål snare.

Hardware

Den standard SJC snare ledninger giver en fantastisk blanding af shell tone og snare wire snap, yderligere bistå definitionen af lilletrommer dynamisk lyd. SJC skjold Lugs brugt er holdbare og giver stor stabilitet og indstillingsmuligheder, gør for pålidelig og subjektive sæt. A vintage smide figurerede på den snare bruger en simpel og laterale stil kaste off der gør praktisk og nem betjening prioritet.

Hver tromme er individuelt afstemt og spillede for at sikre, at de er klar til at blive spillet ved ankomsten, hvilket betyder at SJCS forbløffende tone er umiddelbar råder spillere.

Fremstilling

Med en fantastisk lyd kommer også en stor æstetisk. Den karakteristiske SJC badge beliggende på skallen stolt mark den snare som et produkt af høj kvalitet produktion og håndværk. Bygget i Massachusetts af de samme håndværkere, der skaber de innovative Custom sæts bevarer The SJC StripedSeries ultimative lydkvalitet samt et klassisk udseende.

Om SJC trommer

Med ydmyge start i Mike og Scott Ciprari's (SJC) bedstemors kælder, SJC har siden udviklet sig til en af verdens førende tromme producenter og leverandører. Altid på forkant med innovation, SJC har altid fokuseret på at gøre trommeslager i focal punkt i enhver præstation.

Som den de fik bedre på bygningen, regnede brødrene det en god idé at få nogle af deres venner til at spille deres sæts og begynde at sprede gulv. Bands som A Wilhelm Scream og Strike Anywhere var nogle af de få påtegninger fra brødrene. SJCS vendepunkt kom, da den musikalske sensation panik! På diskoteket spillede MTV awards music i 2006. Dette afgørende øjeblik aktiveret mærke at forgrene sig og støtter et stort udvalg af større og mere forskelligartet bands som Hawthorne højder, Aiden og Cobra Starship. Udvide deres allerede imponerende kunstner tjenesteliste SJC begyndte at nå hidtil usete højder og formået at flytte fra deres bedstemødre kælder og til et lagersted, aktivering SJC at indføre et lille antal nye dedikerede personale.

Omfavne spillet af innovation, SJC har konsekvent lavet trommer, der producerer høj kvalitet tone og en særskilt karakter, ofte til den nøjagtige specifikation af højtprofilerede kunstnere. I de sidste to år har SJC underskrevet trommeslagere Branden Steineckert (Rancid), Cyrus Bolooki (ny fundet herlighed), Zach Lind (Jimmy Eat World) og Tre Cool (Green Day). Med alle disse verdenskendte kunstnere tidligere er godkendt af store internationale virksomheder, er det meget sigende af SJC for deres ønske om at skifte til en custom selskab.

Med en næsten endeløs række af Custom indstillinger prioriterer SJC trommeslagers specifikke krav samtidig aldrig gå på kompromis med deres klassiske og unikke lyd. Med en stadigt voksende liste af store navne på deres tjenesteliste, har SJC været en konsekvent valg for mange kendte trommeslagere verden over, understreger deres engagement i både kvalitet og lyd.

Anmeldelser

"Jeg har spillet bogstaveligt talt hvert mærke af os trommer derude, og jeg har endelig fundet mit hjem. Jeg har ledt fra trommer som disse hele mit liv. Ægte amerikansk hot rod Custom sæts. Fra udseendet og lyden til den service og opmærksomhed, det er godt at nu være en del af familien SJC. " Albummet Cool - Green Day

"Jeg har ingen anelse om hvordan jeg kun lige begyndt at spille disse trommer, de lyder utroligt! Ikke sikker hvad rock jeg lever under. Jeg kan ikke udtrykke, hvor stolt jeg skal nu være en del af SJC og komme til at spille disse fantastiske trommer hver aften." Dave Pernille

"Mig at være reel og ærlig: Jeg er så stolt over at spille SJC trommer. De har behandlet mig så godt siden jeg begyndte at spille dem 5 år siden. Tak!" Rian Dawson-All Time Low

Funktioner

 • 10 lags 7 x 14 ahorn Shell
 • Unik tredobbelt Wrap Finish
 • 2,3 mm Hoops
 • 20 Strand Snare ledninger
 • SJC skjold Lugs
 • Messing Hardware
 • Vintage Throw Off