SJC trommer Custom 20" 3 stykke Shell Pack, Natur Satin, træ bøjlerne

 • Video 1
 • Video 2
kr. 22.138 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • One Off 'Håndlavede i USA' skik og brug skal Pack
 • 100% amerikansk ahorn skaller med træ bøjlerne
 • SJC skjold forbindelsesstykker tilbud bedre Tuning stabilitet og indstillingsmuligheder
 • Fibreskyn stil Resonant hoved tilskynder store projektion
 • SJC træ Badges tilføje fantastiske visuelle effekt

SJC trommer Custom 20" 3 stykke Shell Pack, Natur Satin, træ bøjlerne

Detaljer

Den SJC Trommes trommer Custom 20" 3 stykke Shell Pack, Natur Satin pletten, træ bøjlerne er designet af SJC i samarbejde med Gear4music at skabe en fantastisk shell pakke, der kombinerer en rå og naturlige look med en salig, fuld rørige tone. Vi spurgte SJC Custom Trommes Custom trommer gøre noget at betalt hyldest til den træ hooped sæts i går, mens bevare den enestående kvalitet og opmærksom detaljer, som har gjort SJC Trommes trommer berømte. 100 procent amerikansk ahorn skaller er blevet kærligt håndlavede i USA, og tilbyder en lækker rige tone med masser af angreb. SJC Trommes trommer lavet en shell pakke, der vil have trommeslager savlen takket være den tidløse, smukke udseende, med sort SJC skjold lugs tilføjer et strejf af klasse. Dette er a custom SJC shell pakke og hvornår det er solgt, det vil være væk for evigt!Bemærk: Når du køber en SJC trommesæt fra Gear4music du vil gøre betydelige besparelser mod omkostningerne ved direkte forsendelse fra USA og EU told importafgifter. For yderligere oplysninger venligst kontakt os.

Produkt Ref: 72154

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Kit

Denne SJC Custom 20" Shell Pack har været håndlavede i USA af SJC'S master tromme beslutningstagere. Med 6 lags amerikansk ahorn toms og en 8 lags amerikansk ahorn kick, trommeslagere vil absolut elsker den naturlige resonans og angribe, denne fantastiske skik og brug skal emballere tilbyder. Det er utrolig alsidigt, og den naturlige satin pletten med smukke træ bøjlerne er en spids af hatten til nogle af de smukkeste vintage drum sæts nogensinde er lavet. Håndskårne SJC 45 bærende kanter sikrer, at skaller genlyd og konsekvent bo i tune gør sættet usædvanlig pålidelige. De giver også mulighed for skaller til at producere mere sustain med en ekstra lysstyrke og angreb. Hver tromme er individuelt afstemt og spillede for at sikre, at de er klar til at blive spillet ved ankomsten, hvilket betyder at SJCS forbløffende tone er umiddelbar råder spillere.

Hardware

Hånd snit SJC 45 bærende kanter sikrer, at skaller genlyd og konsekvent bo i tune samtidig producerer mere sustain og angribe på 6 lags toms og 8 lags stortromme. Fremhævede 2,3 mm tredoblet flangebøsninger stål hoops tilskynde open og længe sustain så at tonen kompetent projekter og skærer gennem mixet. SJC skjold Lugs tilbyde bedre tuning stabilitet og indstillingsmuligheder end tube lugs, hvilket gør sættet mere alsidige og dynamisk.

Med en fantastisk lyd kommer også en stor æstetisk. Den naturlige Satin farvet finish på en ahorn shell giver sættet et karakteristisk vintage udseende samtidig bevare sin karakteristisk varm og glat tone. Den karakteristiske SJC badge er placeret på forsiden af hvide unported resonant stortromme hovedet stolt maerkning sæt som en gennemtænkt og høj kvalitet fremstillingsvirksomhed. Den SJC trommer custom 3 stykke Shell Pack, Natur Satin pletten, træ Hoops funktioner træ skjolde, der giver sættet et karakteristisk naturlige føler, samtidig med at give det et attraktivt og unikt kant.

Om SJC trommer

Med ydmyge start i Mike og Scott Ciprari's (SJC) bedstemors kælder, SJC har siden udviklet sig til en af verdens førende tromme producenter og leverandører.

I begyndelsen brødrene var fast besluttet på at pioneer lyden af en generation, forsøger utrætteligt at forbedre sig selv og deres trommesæt, indtil de havde nået en tilstand af perfektion. Da brødrene færdigheder skred frem, og de fik bedre på bygningen, regnede de det en god idé at få nogle af deres venner til at spille deres sæts og begynde at sprede gulv. Bands som A Wilhelm Scream og Strike Anywhere var nogle af de få påtegninger fra brødrene. SJCS vendepunkt kom, da den musikalske sensation ' Panic! På diskoteket ' spillede MTV music awards i 2006. Dette afgørende øjeblik aktiveret mærke at forgrene sig og støtter et stort udvalg af større og mere forskelligartet bands som Hawthorne højder, Aiden og Cobra Starship. Udvide deres allerede imponerende kunstner tjenesteliste, SJC begyndte at nå hidtil usete højder og formået at flytte fra deres bedstemødre kælder og til et lagersted, aktivering SJC at indføre et lille antal nye dedikerede personale.

Omfavne spillet af innovation, SJC har konsekvent lavet trommer, der producerer høj kvalitet tone og en særskilt karakter, ofte til den nøjagtige specifikation af højtprofilerede kunstnere. I de sidste to år har SJC underskrevet trommeslagere Branden Steineckert (Rancid), Cyrus Bolooki (ny fundet herlighed), Zach Lind (Jimmy Eat World) og Tre Cool (Green Day). Med alle disse verdenskendte kunstnere tidligere er godkendt af store internationale virksomheder, er det meget sigende af SJC for deres ønske om at skifte til en custom selskab.

Altid på forkant med innovation, har SJC altid fokuseret på at gøre trommeslager omdrejningspunktet for enhver præstation.

Med en næsten endeløs række af Custom indstillinger prioriterer SJC trommeslagers specifikke krav samtidig aldrig gå på kompromis med deres klassiske og unikke lyd. Med en stadigt voksende liste af store navne på deres tjenesteliste, har SJC været en konsekvent valg for mange kendte trommeslagere verden over, understreger deres engagement i kvalitet og lyd.

Anmeldelser

"Jeg har spillet bogstaveligt talt hvert mærke af OS trommer derude, og jeg har endelig fundet mit hjem. Jeg har ledt fra trommer som disse hele mit liv. Ægte amerikansk hot rod Custom sæts. Fra udseendet og lyden til den service og opmærksomhed, det er godt at nu være en del af familien SJC. " Albummet Cool - Green Day

"Jeg har ingen anelse om hvordan jeg kun lige begyndt at spille disse trommer, de lyder utroligt! Ikke sikker hvad rock jeg lever under. Jeg kan ikke udtrykke, hvor stolt jeg skal nu være en del af SJC og komme til at spille disse fantastiske trommer hver aften." Dave Pernille

"Mig at være reel og ærlig: Jeg er så stolt over at spille SJC trommer. De har behandlet mig så godt siden jeg begyndte at spille dem 5 år siden. Tak!" Rian Dawson-All Time Low

Funktioner

 • 6-lags ahorn Toms, 8-lags ahorn stortromme
 • Fibreskyn stil Resonant hoved
 • SJC 45 graders bærende kanter
 • Natur Satin pletten Finish
 • Brun Hardware
 • SJC skjold Lugs
 • Træ skjold Badges

Konfigurationer

 • 6 lags Rack Tom 12 x 8, 6 lags gulv Tom 14 x 14, 8 lags stortromme 20 x 16
 • 2,3 mm Metal Tom bøjlerne