SJC trommer Custom 14 x 7 Snare Tromme, laks Floral Wrap

 • Video 1
 • Video 2
kr. 5.497 NORMAL PRIS kr. 6.108 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Unikke Custom en Off Snare
 • Hånd illustreret blomstermotiver Design på laks Wrap
 • Hovedt håndlavet i Massachusetts, USA
 • 100% amerikansk ahorn Shell med rige Tone
 • SJC skjold forbindelsesstykker tilbud bedre Tuning stabilitet og indstillingsmuligheder

SJC trommer Custom 14 x 7 Snare Tromme, laks Floral Wrap

Detaljer

Denne SJC Custom Floral Snare på en laks wrap er helt unik kombination af en skiller sig ud, hånd illustrerede design og afprøvede sonic kvaliteten af en 10 lags amerikansk ahorn shell. SJC trommer har håndlavede dette snare i USA, tilbyder krævende trommeslagere en rig og fuld rørige tone med masser af resonans og sustain. Sort hardware virkelig gør dette snare pop, mens Evans 360 hoveder vil sikre evan og pålidelige tuning hver gang.Bemærk: Når du køber en SJC trommesæt fra Gear4music du vil gøre store besparelser mod omkostningerne ved direkte forsendelse fra USA og EU told importafgifter. For yderligere oplysninger venligst kontakt os

Produkt Ref: 77240

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Tone

SJC trommer Custom 10 lags 14 x 7 Snare tromle, Floral Design m / sort HW er blevet fremstillet med en ahorn shell til at give den snare en varm tone og forbedret lavere frekvenser. Fordelingen af midten og høje frekvenser udleveres jævnt, hvilket fører til en generelt kraftige og kommanderende tone.

Hardware

Selvom ofte brugt til toms, dette snare udnytter 3,0 mm triple-flanger stål hoops, der fremmer åbne og sustain lang, yderligere hjælper tromme til projektet og giver genlyd. Ud over dette, den standard SJC snare ledninger giver en fantastisk blanding af shell tone og snare wire snap, yderligere bistå definitionen af lilletrommer dynamisk lyd. Double ended rør lugs brugt er holdbare og giver stor stabilitet og indstillingsmuligheder, tillader spilleren at spille til hans eller hendes præcise præference. Et Trick GS007 kaste fremhævede på den snare bruger glat løftestang handling, der gør praktisk og nem betjening den højeste prioritet.

SJC Custom

Den karakteristiske SJC badge beliggende på skallen stolt mark den snare som et produkt af høj kvalitet produktion og håndværk, producerer en fantastisk følelse og udestående tone. Lilletrommer unikke udseende kan tilskrives den nyskabende karakter af SJCS omfattende Custom fremstillingSJC tager enorme ære i at skabe og artikulere hver spillere individuelle stil, og sørg for, at hver spiller har mulighed for at oprette deres egne unikke musikalske fodaftryk.

Om SJC trommer

Med ydmyge start i Mike og Scott Ciprari's (SJC) bedstemors kælder, SJC har siden udviklet sig til en af verdens førende tromme producenter og leverandører. Brødrene var i begyndelsen fast besluttet på at pioneer lyden af en generation, der utrætteligt forsøger at forbedre sig selv og deres drum sæts indtil de havde nået en tilstand af perfektion. Da brødrene færdigheder skred frem, og de fik bedre på bygningen, regnede de det en god idé at få nogle af deres venner til at spille deres sæts og begynde at sprede gulv. Bands som A Wilhelm Scream og Strike Anywhere var nogle af de få påtegninger fra brødrene. SJCS vendepunkt kom, da den musikalske sensation ' Panic! På diskoteket ' spillede MTV music awards i 2006. Dette afgørende øjeblik aktiveret mærke at forgrene sig og støtter et stort udvalg af større og mere forskelligartet bands som Hawthorne højder, Aiden og Cobra Starship. Udvide deres allerede imponerende kunstner tjenesteliste SJC begyndte at nå hidtil usete højder og formået at flytte fra deres bedstemødre kælder og til et lagersted, aktivering SJC at indføre et lille antal nye dedikerede personale.

Omfavne spillet af innovation, SJC har konsekvent lavet trommer, der producerer høj kvalitet tone og en særskilt karakter, ofte til den nøjagtige specifikation af højtprofilerede kunstnere. I de sidste to år har SJC underskrevet trommeslagere Branden Steineckert (Rancid), Cyrus Bolooki (ny fundet herlighed), Zach Lind (Jimmy Eat World) og Tre Cool (Green Day). Med alle disse verdenskendte kunstnere tidligere er godkendt af store internationale virksomheder, er det meget sigende af SJC for deres ønske om at skifte til en custom selskab.

Med en næsten endeløs række af Custom indstillinger prioriterer SJC trommeslagers specifikke krav samtidig aldrig gå på kompromis med deres klassiske og unikke lyd. Med en stadigt voksende liste af store navne på deres tjenesteliste, har SJC været en konsekvent valg for mange kendte trommeslagere verden over, understreger deres engagement i kvalitet og lyd.

Funktioner

 • 7 x 14 10-delt ahorn Shell
 • Skjold Lugs
 • Floral mat Wrap
 • SJC skjold Lugs
 • 3,00 mm hoops
 • Flad sort Hardware