SJC Trommes Club 18" 3 stykke Shell Pack, Burgundy Satin pletten

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
 • Video 5
 • Video 6
kr. 12.662 NORMAL PRIS kr. 13.098 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Kompakt Shell Pack med Vintage stil og livlige lyd
 • Hovedt håndlavet i Massachusetts, USA
 • 100% amerikansk ahorn skaller for alsidige, Resonant Tone
 • SJC 45 graders bærer kant giver mulighed for øget støtte og angribe
 • SJC skjold forbindelsesstykker tilbud bedre Tuning stabilitet og indstillingsmuligheder

SJC Trommes Club 18" 3 stykke Shell Pack, Burgundy Satin pletten

detaljer

Den SJC Custom Trommes Club serien Shell Pack er designet til at tilbyde krævende trommeslagere et meget alsidigt, premium kvalitet bærbar gigging sæt. SJC Club serien er håndlavede i USA af SJCS håndværksmestre, uden kompromis på kvalitet eller stil. Bygger på deres arv af fremstillingsprocessen dynamisk og alsidig trommer, har SJC trommer skabt den ultimative kompakt sæt. Club shell pakke egner sig til en række forskellige stilarter, tilføje en glat lav ende punch og endda tone til en velafbalanceret og livlige lyd.Bemærk: Når du køber en SJC trommesæt fra Gear4music du vil gøre store besparelser mod omkostningerne ved direkte forsendelse fra USA og EU told importafgifter. For yderligere oplysninger venligst kontakt os

Produkt Ref: 72137

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Kit

Club serien Trommesæt kombinerer moderne alsidighed og funktionalitet med en klassisk vintage stil. Maple skaller og kompakt dimensionering af sæt gør for en energisk og livlig lyd, der giver lidt boostet nedture og glat diskant og mellemtone. Håndskårne SJC 45 bærende kanter sikrer, at skaller genlyd og konsekvent bo i tune gør sættet usædvanlig pålidelige. De giver også mulighed for skaller til at producere mere sustain med en ekstra lysstyrke og angreb. Hver tromme er individuelt afstemt og spillede for at sikre, at de er klar til at blive spillet ved ankomsten, hvilket betyder at SJCS forbløffende tone er umiddelbar råder spillere.

Hardware

De fremhævede SJC skjold Lugs tilbyde konsekvent tuning stabilitet og indstillingsmuligheder. Designet uden fjedre, gør de sættet ideel til studie optagelse som de gør minimal støj indblanding.

Kit's Burgundy Satin pletten finish og chrome hardware giver et stilfuldt moderne look, samtidig med at en vintage kant. Natur Satin farves bøjlerne for 8 lags ahorn stortromme stigning fokus og blødgøre angreb paa 2,3 mm triple flanger stål til 6 lags ahorn tom hoops fremme åben og længe sustain. SJC Custom 3 stykke pakke indeholder en banan jernbane Rack Tom mount, hvilket gør justering og bevægelse nemt og praktisk. SJC mærkevarer beslag til gulv tom ben og hængende mounts er dimensioneret for 10,5 mm ben og er lavere profil til at reducere den masse, der er føjet til trommer.

Fremstilling

Den karakteristiske SJC badge er placeret på forsiden af kick og resonant hoved, stolt maerkning sæt som en gennemtænkt og høj kvalitet fremstillingsvirksomhed. Bygget i Massachusetts af de samme håndværkere, der skaber de innovative Custom sæts, holder SJC Club serien Kit orden musiker og ambitiøs studerende i tankerne, sustain en jordet overkommelighed, der muliggør trommeslagere spille høj kvalitet instrumenter til en utrolig pris.

Om SJC trommer

Med ydmyge start i Mike og Scott Ciprari's (SJC) bedstemors kælder, SJC har siden udviklet sig til en af verdens førende tromme producenter og leverandører. Altid på forkant med innovation, har SJC altid fokuseret på at gøre trommeslager omdrejningspunktet for enhver præstation.

Som den de fik bedre på bygningen, regnede brødrene det en god idé at få nogle af deres venner til at spille deres sæts og begynde at sprede gulv. Bands som A Wilhelm Scream og Strike Anywhere var nogle af de få påtegninger fra brødrene. SJCS vendepunkt kom, da den musikalske sensation ' Panic! På diskoteket ' spillede MTV music awards i 2006. Dette afgørende øjeblik aktiveret mærke at forgrene sig og støtter et stort udvalg af større og mere forskelligartet bands som Hawthorne højder, Aiden og Cobra Starship. Udvide deres allerede imponerende kunstner tjenesteliste SJC begyndte at nå hidtil usete højder og formået at flytte fra deres bedstemødre kælder og til et lagersted, aktivering SJC at indføre et lille antal nye dedikerede personale.

Omfavne spillet af innovation, har SJC konsekvent lavet trommer, der producerer høj kvalitet tone og en særskilt karakter, ofte til den nøjagtige specifikation af højtprofilerede kunstnere. I de sidste to år har SJC underskrevet trommeslagere Branden Steineckert (Rancid), Cyrus Bolooki (ny fundet herlighed), Zach Lind (Jimmy Eat World) og Tre Cool (Green Day). Med alle disse verdenskendte kunstnere tidligere er godkendt af store internationale virksomheder, er det meget sigende af SJC for deres ønske om at skifte til en custom selskab.

Med en næsten endeløs række af Custom indstillinger prioriterer SJC trommeslagers specifikke krav samtidig aldrig gå på kompromis med deres klassiske og unikke lyd. Med en stadigt voksende liste af store navne på deres tjenesteliste, har SJC været en konsekvent valg for mange kendte trommeslagere verden over, at fremhæve deres forpligtelse til kvalitet og lyd.

Anmeldelser

"Jeg har spillet bogstaveligt talt hvert mærke af OS trommer derude, og jeg har endelig fundet mit hjem. Jeg har ledt fra trommer som disse hele mit liv. Ægte amerikansk hot rod Custom sæts. Fra udseendet og lyden til den service og opmærksomhed, det er godt at nu være en del af familien SJC. " Albummet Cool - Green Day

"Jeg har ingen anelse om hvordan jeg kun lige begyndt at spille disse trommer, de lyder utroligt! Ikke sikker hvad rock jeg lever under. Jeg kan ikke udtrykke, hvor stolt jeg skal nu være en del af SJC og komme til at spille disse fantastiske trommer hver aften." Dave Pernille

"Mig at være reel og ærlig: Jeg er så stolt over at spille SJC trommer. De har behandlet mig så godt siden jeg begyndte at spille dem 5 år siden. Tak!" Rian Dawson-All Time Low

"12" rack tom viser sig at være lige så fleksible som dens større modstykke, sidder lige ned til reel tub-thumping område, så synger væk smukt i højere registre." "Tour-serien punkter alle de rigtige kasser, tilbyder en meget brugbar sæt på tværs af et bredt udsnit af genrer." Rhythm Magazine

Funktioner

 • 100 procent amerikansk ahorn skaller
 • SJC skjold Lugs
 • Banan jernbane Rack Tom Mount
 • SJC 45 graders bærende kanter
 • SJC mærkede beslag
 • Natur Satin pletten stortromme bøjlerne
 • Burgundy Satin pletten Finish
 • Forkromet Hardware
 • 6-lags ahorn Toms, 8-lags ahorn stortromme
 • 2,3 mm Metal Tom bøjlerne

Konfiguration

 • Kick: 8 lags 18" x 16"
 • Rack Tom: 6 lags 10 ' x 7'
 • Gulv Tom: 6 lags 14" x 12"