SJC Trommes Club 14 x 6,5 Lille Tromme, Nikkel Over Stål med Forkromet HW

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
 • Video 5
 • Video 6
kr. 2.764 NORMAL PRIS kr. 3.775 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Hovedt håndlavet i Massachusetts, USA
 • Stål Shell producerer Bright og Punchy Tone
 • Øget volumen trænger enhver blanding
 • Vintage kaste til konkret handling
 • 2,3 mm stål Hoops fremme længe og åbne sustain

SJC Trommes Club 14 x 6,5 Lille Tromme, Nikkel Over Stål med Forkromet HW

Detaljer

Den SJC Trommes Club serie 14 x 6,5 Snare tromme er en fantastisk, håndlavede snare produceret i USA til en knockout pris. Med sin nikkel Over stål krom shell, SJC Club serien Snare giver et lyst og resonant tone, der blander godt med et væld af musikalske stilarter og genrer. Kærligt skabt af det samme team bag SJCS verden berømte brugerdefinerede sæts, klubben snare vil tilbyde krævende trommeslagere uovertruffen tone og tidløse, smukke udseende.Bemærk: Når du køber en SJC snare drum fra Gear4music du vil gøre betydelige besparelser mod omkostningerne ved direkte forsendelse fra USA og EU told importafgifter. For yderligere oplysninger venligst kontakt os.

Produkt Ref: 72143

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

SJC Club serien Snare

Club-serien Snare er et alsidigt og supplement til enhver trommesæt. En innovativ kombination af nikkel over stål låner de snare en lyse og resonant tone, der tilføjer en sprød og fyndig balance til enhver blanding. Club-serien Snare er en dynamisk snare er dygtige til at spille et væld af forskellige genrer. Fra metal til jazz, klubben Snare bringer uovertruffen definition og tone til spilleren.

Hardware

Den snare funktioner en vintage smide at bruger en simpel og laterale stil-kast-off, der gør praktisk og nem betjening prioritet. 2,3 mm tredobbelt flangebøsninger stål hoops fremme åbne og længe sustain, bidrager til at skabe denne klassiske snare lyd. Ud over dette, den standard SJC snare ledninger giver en fantastisk blanding af shell tone og snare wire snap, yderligere bistå definitionen af den snare's dynamiske lyd Snare senge i bunden forsynet med kanten af skallen på begge ender af den snare ledninger tillade dem at sidde fladt når strammet for at forhindre brummer og gør det nemt at holde din resonant snare hovedet i tune. Tube lugs anvendes på Club serien Snare er holdbare og giver stor stabilitet og indstillingsmuligheder.

Fremstilling

Den karakteristiske SJC badge beliggende på skallen stolt mark den snare som et produkt af høj kvalitet produktion og håndværk. Bygget i Massachusetts af de samme håndværkere, der skaber de innovative Custom sæts, SJC Club serien Snare holder orden musiker og studerende i tankerne, sustain en jordet overkommelighed, der muliggør trommeslagere spille høj kvalitet instrumenter til en utrolig pris.

Om SJC trommer

Med ydmyge start i Mike og Scott Ciprari's (SJC) bedstemors kælder på i alderen 13 og 14, brødrene har siden udviklet sig til en af verdens førende tromme producenter og leverandører. Altid på forkant med innovation, har SJC altid fokuseret på at gøre trommeslager omdrejningspunktet for enhver præstation.

Som de fik bedre på bygningen, troede brødrene det en god idé at få nogle af deres venner til at spille deres sæts og begynde at sprede gulv. Bands som A Wilhelm Scream og Strike Anywhere var nogle af de få påtegninger fra brødrene. SJCS vendepunkt kom, da den musikalske sensation ' Panic! På diskoteket ' spillede MTV music awards i 2006. Dette afgørende øjeblik aktiveret mærke at forgrene sig og støtter et stort udvalg af større og mere forskelligartet bands som Hawthorne højder, Aiden og Cobra Starship. Udvide deres allerede imponerende kunstner tjenesteliste, SJC begyndte at nå hidtil usete højder og formået at flytte fra deres mormor kælder og til et lagersted, aktivering SJC at indføre et lille antal nye dedikerede personale.

Omfavne spillet af innovation, SJC har konsekvent lavet trommer, der producerer høj kvalitet toner og en særskilt karakter, ofte til den nøjagtige specifikation af højtprofilerede kunstnere. I de sidste to år, har SJC underskrevet trommeslagere Branden Steineckert (Rancid), Cyrus Bolooki (ny fundet herlighed), Zach Lind (Jimmy Eat World) og Tre Cool (Green Day). Med alle disse verdenskendte kunstnere tidligere er godkendt af store internationale virksomheder, er det meget sigende af SJC for deres ønske om at skifte til en custom selskab.

Med en næsten endeløs række af Custom indstillinger prioriterer SJC trommeslagers specifikke krav samtidig aldrig gå på kompromis med deres klassiske og unikke lyd. Med en stadigt voksende liste af store navne på deres tjenesteliste, har SJC været en konsekvent valg for mange kendte trommeslagere verden over, at fremhæve deres forpligtelse til kvalitet og lyd.

Anmeldelser

"Jeg har spillet bogstaveligt talt hvert mærke af OS trommer derude, og jeg har endelig fundet mit hjem. Jeg har ledt fra trommer som disse hele mit liv. Ægte amerikansk hot rod Custom sæts. Fra udseendet og lyden til den service og opmærksomhed, det er godt at nu være en del af familien SJC. " Albummet Cool - Green Day

"Jeg har ingen anelse om hvordan jeg kun lige begyndt at spille disse trommer, de lyder utroligt! Ikke sikker hvad rock jeg lever under. Jeg kan ikke udtrykke, hvor stolt jeg skal nu være en del af SJC og komme til at spille disse fantastiske trommer hver aften." Dave Pernille

"Mig at være reel og ærlig: Jeg er så stolt over at spille SJC trommer. De har behandlet mig så godt siden jeg begyndte at spille dem 5 år siden. Tak!" Rian Dawson - All Time Low

Funktioner

 • Double Ended rør Lugs
 • 20 Strand Snare ledninger
 • Forkromet Hardware
 • Vintage Throw Off

Specifikationer

 • Dimensioner (diameter x dybde): 14" x 6,5"
 • Shell: Nikkel Over stål Shell
 • Vægtykkelse: 1 mm
 • Tøndebånd: 2,3 mm stål flanger bøjlerne