Roland KT-9 Kick udløser Pedal - boksen åbnet

kr. 1.187 NORMAL PRIS kr. 1.384 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Perfekt supplement til enhver Roland V-Tromme opsætning
  • Reducerer præstationn støj med 85%
  • Ideel til tavs øvelsessessioner
  • Funktioner en Beaterless Design og Link mekanisme
  • Naturlige og ekspressive spilbarhed

Roland KT-9 Kick udløser Pedal - boksen åbnet

detaljer

Dette er en B-Stock element. Bemærk venligst, at B-Stock elementer er enten ex display, ex reparation, eller der tidligere blev returneret af en anden kunde.Roland KT-9 Kick udløser Pedal er den perfekte følgesvend til ethvert Roland V-Tromme opsætning. Denne innovative kick pedalen har en beaterless design og en patentanmeldt link mekanisme, hvilket resulterer i en dramatisk reduktion af støj, når spillet uden at kompromittere den pedal føler eller spilbarhed. Med KT-9 under din fod, kan du spille så hårdt som din like indtil så sent som du ønsker uden at forstyrre andre omkring dig.

Bemærk, at feltet er blevet åbnet som en del af vores kvalitet control inspektioner og som sådan alle sæler er blevet brudt. Selve emnet er helt nyt og har aldrig været brugt.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Produkt Ref: 78440

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Spille, når det passer dig

Elektroniske trommesæt er langt roligere end akustiske sæts, men der & rsquo; s stadig en hørbar lyd når du presse en standard kick pedalen, og en anden når slagtøj rammer kick pad. Hvis rolige øvelsessessioner er en prioritet, er KT-9 et must, med sin beaterless design og nyudviklede link mekanisme resulterer i op til 85% mindre støj i din øvelse plads.

Kompakt Beaterless Design

Du & rsquo; ve oprette din sæt der passer til dig, og med sit kompakte beaterless design, KT-9 passer ret i, at optage et minimalt footprint og forlader plads til alle dine foretrukne slagtøj gear. Hurtig at sætte op og kompatibel med nogen V-Trommes lyd moduler med 1/4" trigger indgange, KT-9 er det ideelle supplement til din elektroniske sæt, bringer professionel kick pedalen føler til en støjsvag øvelse scenario.

Giver mulighed for avancerede teknikker og understøtter din tromme stil

Uanset om du & rsquo; re øve hjemme eller spille ud det & rsquo; s vigtigt at have en kick pedalen som opfanger alle nuancerne i din tromme stil. KT-9 er et godt valg for ekspressive spillere. Enhed & rsquo; s fødder samlede stabilitet, at lade du arbejde pedalen så hårdt eller blødt som du ønsker (med lyd modulet opsamle alle nuancer). Med en bekendt tå-prop til at angive din fod placering, KT-9 & rsquo; s glat pedal mekanisme leverer autentiske kick føler og tillader jer hen til øvelse, når du har lyst.

Funktioner

  • Støjsvag drift til sene øvelse (85% mindre støj i din øvelse plads og 63% mindre til værelserne nedenfor, i forhold til Roland KD-9)
  • Link mekanisme tillader ultra-stille drift og autentisk spille føler
  • Kompakt design, nem opsætning og Lille flademål for hjem øvelse
  • Brug sammen med andre støjreducerende Roland produkter for den quiest-nogensinde præstation