Protection Racket 12" x 8" Standard Tom sag

kr. 196 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Standard 12" x 8" Tom Tromme Taske
 • Designet med Gigging trommeslager i tankerne
 • Let at butik og utrolig hurtig til at pakke op
 • Holdbare og lang levetid eksteriør
 • Polstret plyndre beklædning holder tromme sikker

Protection Racket 12" x 8" Standard Tom sag

Detaljer
Den Protection Racket 12'' x 8'' Standard Tom sag er designet med gigging trommeslager i sindet, med lethed at være forrest i hvert enkelt kasser. Ekstremt nemt at gemme på koncerter, lige så let at pakke op for enden. Den langtidsholdbare ydre dækker er yderst stærke og holdbare mens den tykke fleecefor sikrer at dine trommer holdes sikre og trygge på hele tiden. Posen er udstyret med en praktisk bærehåndtag for øget lethed i transport.

Produkt Ref: 60939

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Racketex udvendig

Den Protection Racket Tom Case har høj slidstyrke 600 denier polyester, at sikre at din tom vil bo trygt og sikkert. Dette materiale vil ikke falme, knæk eller krybe. Helt vandtæt og yderst stabil i extreme klimaforhold, den Protection Racket Standard Tom Case vil holde din tom i topform.

Propadd skum interiør

Den Protection Racket Tom Case tilbyder overlegen dual high-density skum. Det er hårde på ydersiden, og blød på indersiden giver utrolig styrke og stivhed samtidig holde sagen meget let. Skummet afbøjer og afleder virkninger, således at alle stød absorberes ind i skum og ingen passerer gennem til tromme.

Propile indvendig Fleece

Indre af den Protection Racket Tom Case er foret med et ikke-slibende syntetiske fleece. Dette fjerner overfladen fugt og bevarer shell og skin kvalitet mellem gigs. Dette materiale er i vid udstrækning anvendes i rengøringsklude, derfor samtidig din tromme er i transit, det indre foring polermidler og renser dine trommer.

Om Protection Racket

Protection Racket begyndte i 1994 gør surfbræt og windsurf bestyrelsen poser, som stadig cirkulerer i dag. Design af tasker og sager der ligner dem, de skaber i dag, bortset fra nogle mindre justeringer. Utrolig holdbarhed, silikone badges og tags, vandtæt underlag og komfortable håndtag, alle designet til at lette din koncerter og rejser.

Protection Racket har til formål at give musikere med høj kvalitet transport tasker og sager, der kombinerer ubesværet transport og funktionalitet med sikrede beskyttelse i nogen situation. Deres musikinstrument tilfælde er designet, udviklet og road testet af gigging musikere, der sætter pris på præcis hvad der kræves af et instrument-sagen. Disse tilfælde tilbyde næsten vægtløse transport og er nemt at bruge, med maksimal beskyttelse altid. I slutningen af en koncert behøver du ikke at rode rundt med låg, spænder og stropper.

Funktioner

 • Yderst robust men letvægts design
 • Chok-resistent Propadd skum byggeri
 • Bløde indre fleecefor for maksimal beskyttelse
 • Monteret med pro grip håndtag for nem løft
 • Bygget for gigging og touring musiker
 • Tunge metal lynlåse
 • Bagage mærke inkluderet