Perkussion Plus PP790-1 Wak-a-Tube diatonisk sæt

kr. 141 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Sjovt og nemt at spille
  • Ideel For børn
  • Musik uddannelse værktøj
  • Letvægts

Perkussion Plus PP790-1 Wak-a-Tube diatonisk sæt

detaljer
Perkussion Plus Wak! et rør er utroligt populære med skoler og musikgrupper. Disse farvestrålende, alsidige rør kan spilles med en slagtøj, slog mod hinanden eller tappet på næsten alt at skabe et stort udvalg af lyde. De er ideelle til grupper søger for at skabe harmonier sammen.

Produkt Ref: 21483

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Børnene vil elske disse enkle og billige musik rør. De er en fantastisk måde at begynde at forstå musik og børn kan normalt oprette enkle melodier inden for få minutter. De tilskynder teambuilding, gruppe deltagelse, forbedret øjenkontakt og koordination. De er let så let at transportere og når spillet, rør er relativt stille så ideel til at spille steder som behov for minimal støj forstyrrelser.

Farverne på disse Wak! et rør kforstærker med de andre produkter i rækken slagtøj Plus farve & Play, herunder Chime Bar sæt og Combi klokker, som alle følger ChromaPlay, en farve metode i hvilken farve kodede noter svarer til specifikke noter af musikken. Denne metode gør det muligt for spillere, der ikke kan læse musik til at spille sammen uden besvær og instrumenter på dette område skal spilles sammen med lethed. Wak! en melodi bog giver farve kodet noder, der kan afspilles med denne hele spektret.

Dette sæt kan være ledsaget af sæt af 5 kromatisk bemærker, at lave et fuldt kromatisk sæt. En Wak! en Rap og Wak! Tube stilling er også tilgængeligt til opbevaring og bære og Wak! en Caps kan knyttes til rør til at ændre tonehøjden af notere ned en oktav.

Funktioner

  • Bemærk vifte C40-C52
  • Længde inclusive mellem L12 "(30cm) og 24" (60cm)