Pearl P-2000B Eliminator Bass Trommepedal

kr. 1.012 NORMAL PRIS kr. 1.379 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Ultimate Fine-Tuneable tromme Pedal
  • Udskiftelige Cam-System
  • PowerShifter funktion
  • Uafhængige trækkraft greb
  • Inkluderer Custom taske

Pearl P-2000B Eliminator Bass Trommepedal

detaljer

Tromme Pedal - Eliminator - P-2000B

Vores bælte drive giver en meget behagelig og naturlig fornemmelse der ligner et Direct Drive system. Vi bruger en ekstremt stærk, meget holdbare drevrem, i stedet for en normal gummi rem, til at levere maksimal holdbarhed, styrke, og stræk modstand.

Produkt Ref: 9274

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Udskiftelige Cam System

PowerShifter Eliminator har seks udskiftelige cam profiler (4 inkluderet og 2 mere valgfri) som vedhæfte og løsrive alt med et simpelt tryk på en knap. Den lineære sort og hvid Cams tilbyder en glat, afbalanceret indsats i hele slagkasser, med hvid Cam større diameter giver en lysere føler og øget power. De fire offset cams levere en varierende respons fra begyndelsen til slutningen af slagkasser, giver dig en række muligheder for forskellige stilarter af spillet.

Blå knasten er forskudt og starter med en lys atmosfære i begyndelsen af stregen og accelererer med hastighed og kraft ved anslaget. Rød Cam opvejes radikalt og giver god respons for følsomme fodarbejde og ekstrem styrke ved anslaget. Valgfri lilla Cam (ikke inkluderet) er lige i mellem blå og rød Cams, mens den gule Cam (ikke inkluderet) har en topstyret føler og kan spille moderat tempo med meget jævn dynamics.

Fire-overflade QuadBeater

Den pedal QuadBeater indeholder fire forskellige overflader at vælge imellem - to plast og to felt -hver med deres egen tydelig lyd. Derudover tillader Uni-pres fjeder klemme System uendelig slagtøj vinkel justeringer.

Justerbar Footboard svar

Footboard er udstyret med den innovative PowerShifter funktion, pedalen er opkaldt. Denne funktion tillader footboard skal flyttes frem eller tilbage mellem tre forskellige spille positioner, at ændre bælte drevet vinkel for at skabe en lys, regelmæssige eller stærk fornemmelse. Footboard inkluderer også en aftagelig trækkraft plade indsætte, som kan omkonfigureres til at justere mængden af skridsikkerhed fra maksimale greb hele vejen til fuld slide afhængigt af dine præferencer.

Specifikationer

  • Drive: Remtræk
  • slagtøj: QuadBeater
  • Cam: Udskiftelige Cam System
  • Footboard: PowerShifter
  • Tilbehør: Indeholder Custom taske